Busreizen Borussia Dortmund

Afgelopen jaren bezochten al vele Nederlandse voetbalfans Borussia Dortmund. Vanuit Nederland is deze Duitse topclub met de auto goed te bereiken. Vanaf Utrecht is het namelijk zo’n 2,5 uur rijden met de auto. Natuurlijk snappen wij van VoetbalreizenXL dat niet iedereen erop zit te wachten om hier zelf met de auto heen te rijden. Men heeft geen zin om zo’n stuk te rijden of wil graag een biertje drinken rondom de wedstrijd.

Net als voorgaande seizoen organiseert VoetbalreizenXL ook weer verscheidene busreizen. Dit seizoen is dat ook mogelijk naar Borussia Dortmund. In samenwerking met verschillende busmaatschappijen zullen er om de week vanuit het hele land bussen vertrekken richting het Signal Iduna Park. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende opstapplaatsen. Een busreis naar Borussia Dortmund beschikt over een dag vullend programma waardoor dit ook veel meer is dan enkel het bezoeken van een wedstrijd. De bus arriveert al ruim voor de wedstrijd bij het stadion zodat men de unieke sfeer van de Bundesliga kan ervaren. Voorafgaand komen alle fans (ook van de uit-supporters) samen in een fanpub gelegen naast het stadion. Hier wordt in goede harmonie gezamenlijk genoten van een potje bier en een broodje bratworst. Dit zijn allemaal facetten die eigenlijk onmisbaar zijn in een ‘Dagje Bundesliga’.

Bekijk busreizen Bundesliga

Tijdschema Busreis Borussia Dortmund

In grote lijnen zien onze busreizen naar Borussia Dortmund er als volgt uit:

09:00 uur: De bus vertrekt vanaf de eerste opstapplaats. Dit zou bijvoorbeeld vanaf Utrecht kunnen zijn. Hierna zal de bus stoppen bij verschillende opstapplaatsen om iedereen op te pikken.
12:00 uur: Aankomst op de parkeerplaats van het Signal Iduna Park. Vanaf hier gaat er een pendelbus naar het stadion.
12:15 uur: Aankomst bij het stadion van Borussia Dortmund. Hier bevinden zich verschillende eet- en drinkkraampjes. Daarnaast is hier ook de fanshop van de BvB te vinden, evenals het grootste supporterscafé van Borussia Dortmund. In de bijgevoegde biergarten is het vaak gezellig druk en wordt er voldoende gegeten, gedronken en gezongen.
14:30 uur: Gezamenlijk lopend naar de ingang van het stadion waar om 15:30 uur de wedstrijd van Borussia Dortmund begint.
19:00 uur: Vertrek met de bus vanuit Dortmund, terug naar de opstapplaatsen. In Duitsland kan er nog een stop zijn bij een goede Raststätte waar een hapje gegeten kan worden en men naar het toilet kan gaan.
22:00 uur: Terug bij de verschillende opstapplaatsen.

Busreis Borussia Dortmund geschikt voor iedereen

Een busreis naar Borussia Dortmund is geschikt voor verschillende soorten gezelschappen zoals wij bij eerdere reizen hebben ervaren. Vriendengroepen en voetbalteams van alle leeftijden zijn al voorbij gekomen. Maar ook voor moeders/dochters en vaders/zoons is dit een mooie laagdrempelige trips. Waar er zowel een supporterscafé als een fanshop aanwezig zijn bij het stadion, is er voor een ieder wat wils.

Wanneer bovenstaande trip niet aan de specifieke voorkeuren voldoet, dan kunnen onze werknemers natuurlijk ook een Busreis op Maat voor u samenstellen. Houd er wel rekening mee dat dit enkel kan vanaf een gezelschap van minimaal 30 personen. In overleg zal er dan gekeken worden wat mogelijk is.

Ieder seizoen organiseren wij groepsreizen op maat voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, bedrijven, personeelsverenigingen, businessclubs, voetbalteams of andere sportverenigingen.

Busreis Borussia Dortmund organiseren?

Wilt u zelf een busreis naar Dortmund organiseren? Neem dan gerust eens contact met ons op om te sparren. Samen komen we tot de beste ideeen wat zal leiden tot een geweldige voetbaltrip.

Neem contact met ons op