fbpx
VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Voetbaltickets Portugal bestellen

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

Benfica Tickets

Bezoek hoogwaardig voetbal van SL Benfica in het prachtige Estádio da Luz!

Benfica Tickets

Sporting Lissabon Tickets

Bestel eenvoudig tickets en bezoek een wedstrijd in het sfeervolle Estádio José Alvalade!

Sporting Lissabon Tickets

FC Porto Tickets

Bezoek een van de beste clubs uit Portugal en verken de prachtige stad Porto!

FC Porto Tickets

"Bedankt. Wij komen zeker terug!"

Samen met mijn maat zijn dochter van 15 jaar en mijn zoon van 11 jaar hebben we de wedstrijd Southampton – Tottenham Hotspur bezocht. Helaas hebben ze die met 0-2 verloren maar dat mocht de pret niet drukken.

Tamar Okay

Voetbaltickets naar Portugal worden elk jaar populairder. Bij VoetbalreizenXL bestel je eenvoudig je losse voetbaltickets voor Portugese topclubs als Benfica, FC Porto en Sporting Lissabon. Geniet van prachtige steden als Lissabon of Porto en bekijk een Portugese topclub.

Bezoek de Primeira Liga in Portugal

Ben jij een echte voetballiefhebber en heb je altijd al eens een voetbalwedstrijd in Portugal willen bezoeken? VoetbalreizenXL biedt als een van de weinige partijen losse voetbaltickets voor Portugese topclubs als FC Porto, Sporting Lissabon en Benfica. Beleef de unieke sfeer bij wedstrijden in Portugal en bestel je officiële voetbaltickets naar Portugal eenvoudig en vertrouwd via VoetbalreizenXL.

Citytrip Lissabon of Porto

Portugal biedt naast een aantal prachtige clubs met sfeervolle stadions ook een gemoedelijk klimaat voor een groot deel van het jaar, waardoor een voetbalreis naar Portugal zelfs in de winterperiode heerlijk kan zijn met temperaturen tussen de 15 en 22 graden. Een heerlijk temperatuurtje om bezienswaardigheden in Lissabon of Porto te bezoeken!

Koop voetbaltickets Portugal

Voetbaltickets naar Portugal bestel je snel en veilig bij VoetbalreizenXL. Bekijk ons aanbod en kies de wedstrijd uit die jij graag wilt bezoeken. Heb je nog vragen of advies nodig? Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar of via de email of online chat.