VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Voetbaltickets Portugal bestellen

Bij VoetbalreizenXL bestel je eenvoudig je losse voetbaltickets voor Portugese topclubs als Benfica, FC Porto en Sporting Lissabon. Geniet van de prachtige steden als Lissabon of Porto en bekijk de een van Portugeze topclubs.

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

Tickets Benfica

Bezoek landskampioen SL Benfica bezoeken in het Estádio da Luz!

Tickets Benfica

Tickets Sporting Lissabon

Bestel eenvoudig tickets en bezoek de club van Bas Dost.

Tickets Sporting Lissabon

Tickets FC Porto

Bezoek grootmacht FC Porto, bestel je tickets online.

Tickets FC Porto

"Wijnaldum zien scoren vanaf front row"

Wijnaldum zien scoren vanaf front row; hij liet De Leeuw niet in zijn hempje staan! Genieten dus bij de wedstrijd Liverpool - Manchester City dankzij VoetbalreizenXL!

Monique de Jonge

Voetbaltickets Portugal – Bezoek de Primeira Liga in Portugal

Ben jij een echte voetballiefhebber en heb je altijd al eens een voetbalwedstrijd in Portugal willen bezoeken? VoetbalreizenXL biedt als een van de weinige partijen losse voetbaltickets voor Portugese topclubs als FC Porto, Sporting Lissabon en natuurlijk landskampioen Benfica. Beleef de unieke sfeer bij wedstrijden in Portugal bestel je officiële voetbaltickets eenvoudig en vertrouwd via VoetbalreizenXL.

Portugal biedt naast een aantal prachtige clubs met sfeervolle stadions ook een gemoedelijk klimaat voor een groot deel van het jaar, waardoor een voetbalreis naar Portugal zelfs in de winterperiode heerlijk kan zijn met temperaturen tussen de 15 en 22 graden.

Compleet verzorgde voetbalreizen

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde voetbalreis naar Portugal? VoetbalreizenXL biedt naast losse tickets natuurlijk ook complete voetbalreizen inclusief hotelovernachting(en), vlucht en eventuele toevoegingen die je voetbalreis compleet maken.