fbpx
VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Voetbaltickets Portugal bestellen

Bij VoetbalreizenXL bestel je eenvoudig je losse voetbaltickets voor Portugese topclubs als Benfica, FC Porto en Sporting Lissabon. Geniet van de prachtige steden als Lissabon of Porto en bekijk de een van Portugeze topclubs.

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!
COVID-19 Garantie: Veilig boeken met SGR- en COVID-19 garantie! Meer informatie

Tickets Benfica

Bezoek landskampioen SL Benfica bezoeken in het Estádio da Luz!

Tickets Benfica

Tickets Sporting Lissabon

Bestel eenvoudig tickets en bezoek een wedstrijd in het sfeervolle Estádio José Alvalade!

Tickets Sporting Lissabon

FC Porto Tickets

Bezoek grootmacht FC Porto, bestel je tickets online.

FC Porto Tickets

"Genoten van de sfeer in het stadion!"

Alles is prima verlopen! Tickets waren al in het hotel bij aankomst, dus daar ook geen zorgen over. Zaterdag alvast een Tour gedaan door het stadion en zondag de wedstrijd. Hoewel Real totaal niet in vorm was, hebben we toch enorm genoten van de sfeer in het stadion met al dat Spaanse temperament. Een topweekend met mijn vader!

Rabin den Hoed

Voetbaltickets Portugal – Bezoek de Primeira Liga in Portugal

Ben jij een echte voetballiefhebber en heb je altijd al eens een voetbalwedstrijd in Portugal willen bezoeken? VoetbalreizenXL biedt als een van de weinige partijen losse voetbaltickets voor Portugese topclubs als FC Porto, Sporting Lissabon en natuurlijk landskampioen Benfica. Beleef de unieke sfeer bij wedstrijden in Portugal bestel je officiële voetbaltickets eenvoudig en vertrouwd via VoetbalreizenXL.

Portugal biedt naast een aantal prachtige clubs met sfeervolle stadions ook een gemoedelijk klimaat voor een groot deel van het jaar, waardoor een voetbalreis naar Portugal zelfs in de winterperiode heerlijk kan zijn met temperaturen tussen de 15 en 22 graden.

Compleet verzorgde voetbalreizen

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde voetbalreis naar Portugal? VoetbalreizenXL biedt naast losse tickets natuurlijk ook complete voetbalreizen inclusief hotelovernachting(en), vlucht en eventuele toevoegingen die je voetbalreis compleet maken.