Speelschema’s seizoen 2022/2023

In verband met het WK in Qatar die in de winter van 2022 plaatsvindt, starten de Europese competities dit jaar eerder dan normaal. De competities starten namelijk allemaal al begin augustus. De speelschema’s worden daarom in de loop van september bekend gemaakt. Wil jij op de hoogte worden gebracht zodra de nieuwe speelschema’s 2022/2023 bekend zijn en wanneer je weer een voetbalwedstrijd kunt gaan bezoeken? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

Speelschema Premier League

De Engelse voetbalcompetitie gaat van start op vrijdag 5 augustus 2022. De laatste speelronde in de Premier League staat gepland op zondag 28 mei 2023 en dan worden er nog 10 wedstrijden gespeeld. Zal Liverpool de landstitel weer pakken of blijft Manchester City landskampioen? Hieronder vind je een overzicht van de speelschema’s van verschillende populaire clubs.

Speelschema Bundesliga

Hieronder vind je een overzicht van de speelschema’s van enkele populaire clubs in de Bundesliga die door reizigers veel bezocht worden. De competitie zal, net als de Premier League, starten op vrijdag 5 augustus en eindigt op zaterdag 27 mei 2023. Bekijk snel ons aanbod voor Bundesliga wedstrijden voordat de tickets van jouw favoriete club uitverkocht zijn!

Speelschema La Liga

Hieronder vind je een overzicht van de speelschema’s van FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid voor het seizoen 2022/2023. De Spaanse voetbalcompetitie start op vrijdag 12 augustus met de wedstrijd Osasuna – Sevilla. Het La Liga seizoen eindigt op zondag 4 juni 2023. Ons aanbod van de overige clubs in Spanje vind je op onze voetbalreizen of losse tickets pagina’s.

Speelschema Serie A

Hieronder vind je een link naar het speelschema van Juventus voor het seizoen 2022/2023. Liever een andere populaire club, zoals AS Roma of Inter Milan bezoeken? Neem dan een kijkje bij ons aanbod voor voetbalreizen of voetbaltickets in Italië. Het seizoen voor de Serie A start op zaterdag 13 augustus en eindigt het seizoen 2022/2023 weer spetterend op zondag 4 juni.

Speelschema Ligue 1

De Franse voetbalcompetitie, de Ligue 1, gaat van start op vrijdag 5 augustus 2020 waarbij de laatste speelronde gepland staat in het weekend van 3-4 juni 2023. Vanwege de korte reisafstand en de wereldspelers is Paris Saint-Germain een erg populaire club. Hieronder vind je ons aanbod voor Paris Saint-Germain.

Wil jij volgend seizoen van onze speciale aanbiedingen genieten voor een unieke voetbalreis? Bekijk ons aanbod dan op de website. Of bekijk onze eigen ervaring van het bezoeken van een buitenlandse voetbalwedstrijd. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, waardoor je overal als eerste van op de hoogte bent en zo kun je ook optimaal gebruik maken van onze aanbiedingen.