Speelschema’s seizoen 2023/2024

Als voetbalfanaten kunnen wij niet wachten op de start van het nieuwe voetbalseizoen en kijken dan ook reikhalzend uit naar alle nieuwe clubs, verrassende uitslagen en mooie derby’s die in het verschiet liggen. De nieuwe speelschema’s zijn eind juni bekend gemaakt en alle competities zullen medio augustus het seizoen aftrappen.

Speelschema Premier League

De Engelse voetbalcompetitie gaat van start op vrijdag 11 augustus 2023. De laatste speelronde in de Premier League staat gepland op zondag 19 mei 2023 en dan worden er nog negen wedstrijden gespeeld. Zal Arsenal de landstitel pakken of blijft Manchester City landskampioen? Hieronder vind je een overzicht van de speelschema’s van verschillende populaire clubs.

Speelschema Bundesliga

Hieronder vind je een overzicht van de speelschema’s van enkele populaire clubs in de Bundesliga die door reizigers veel bezocht worden. De competitie zal starten op vrijdag 18 augustus en eindigt op zaterdag 18 mei 2023. Bekijk snel ons aanbod voor Bundesliga wedstrijden voordat de tickets van jouw favoriete club uitverkocht zijn!

Speelschema La Liga

Hieronder vind je een overzicht van de speelschema’s van FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid voor het seizoen 2023/2024. De Spaanse voetbalcompetitie start op vrijdag 11 augustus met de wedstrijd Sevilla FC – Valencia. Het La Liga seizoen eindigt op zondag 26 mei 2023. Ons aanbod van de overige clubs in Spanje vind je op onze voetbalreizen of losse tickets pagina’s.

Speelschema Serie A

Hieronder vind je een link naar het speelschema van Juventus voor het seizoen 2023/2024. Liever een andere populaire club, zoals AS Roma of Inter Milan bezoeken? Neem dan een kijkje bij ons aanbod voor voetbalreizen of voetbaltickets in Italië. Het seizoen voor de Serie A start op zaterdag 19 augustus en eindigt het seizoen 2023/2024 weer spetterend op zaterdag 25 mei.

Speelschema Ligue 1

De Franse voetbalcompetitie, de Ligue 1, gaat van start op zondag 13 augustus waarbij de laatste speelronde gepland staat in het weekend van 18 mei 2023. Vanwege de korte reisafstand en de wereldspelers is Paris Saint-Germain een erg populaire club. Hieronder vind je ons aanbod voor Paris Saint-Germain.

Ben jij geïnteresseerd in voetbal en lijkt het je leuk om onbezorgd te genieten van een compleet verzorgde voetbalreis? Bekijk nu ons aanbod op de website en lees onze eigen ervaringen met betrekking tot het bezoeken van buitenlandse voetbalwedstrijden. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over voetbalwedstrijden, speelschema’s en transfers? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en profiteer van de beste aanbiedingen!