Betalingsmogelijkheden

Bij VoetbalreizenXL boekt u uw voetbalreizen (zonder vlucht) eenvoudig online. Het boekingsproces is simpel en overzichtelijk en altijd op basis van een offerte die in goed overleg met u kan worden ingevuld. Na accordering van onze offerte ontvangt u van ons de bevestiging en de factuur van het door u geboekte arrangement. Om het onze klanten gemakkelijk te maken hebben wij ervoor gekozen om u meerdere betalingsmogelijkheden te bieden.

Veilig betalen:

VoetbalreizenXL biedt u verschillende betaalmogelijkheden om uw reissom online te betalen:

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Bankoverschrijving:

Als u voor deze optie kiest, dan krijgt u na uw boeking, binnen twee werkdagen de factuur in uw mailbox. Hierin staat dan het totaalbedrag en de betalingscondities vermeld.

Creditcard

U kunt met Mastercard, Visa of American Express uw voetbalreis betalen. Hoewel wij liever geen administratie- of transactiekosten berekenen, zijn we helaas genoodzaakt voor deze betaalmogelijkheid 2,8% toeslag te heffen. Wilt u uw factuur met creditcard betalen, geef het dan bij uw boeking even aan. U ontvangt van ons in dat geval een aangepaste factuur en betaallink om uw betaling te voldoen.

Mister Cash

Ook voor onze klanten uit buurland België hebben we een veelgebruikte betaalmogelijkheid beschikbaar. Met Bancontact Mister Cash kan eenvoudig en veilig betalingen worden voldaan. Ook voor deze betaalmogelijkheid geldt dat wij helaas genoodzaakt zijn om 2,8% toeslag te heffen. Wilt u uw factuur met Mister Cash voldoen, geef het dan bij uw boeking even aan. U ontvangt van ons in dat geval een aangepast factuur en betaallink om uw betaling te voldoen.

 

Herroepingsrecht uitgesloten

Het herroepingsrecht wat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Als u uw voetbalreis heeft geboekt, zijn de verschillende reisonderdelen al op uw naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren.

Als u onverhoopt toch uw reis na uw boeking wil annuleren vragen we u contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor u de mogelijkheden.

Meer informatie over onze algemene voorwaarden.