fbpx
VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Veilig en betrouwbaar betalen

VoetbalreizenXL biedt u verschillende betaalmogelijkheden om uw reissom te voldoen:

iDeal

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Mastercard

Creditcard

U kunt met Mastercard, Visa of American Express uw voetbalreis of voetbaltickets betalen.

KBC Bancontact

Bancontact en KBC/CBC Payment Button

Ook voor onze klanten uit buurland België hebben we een veelgebruikte betaalmogelijkheid beschikbaar. Met Bancontact Mister Cash en KBC/CBP Payment Button kan eenvoudig en veilig betalingen worden voldaan.

Overschrijving

Bankoverschrijving (enkel via offerte beschikbaar)

Als u voor deze optie kiest, dan krijgt u na uw boeking, binnen twee werkdagen de factuur in uw mailbox. Hierin staat dan het totaalbedrag en de betalingscondities vermeld.

Herroepingsrecht uitgesloten

Het herroepingsrecht wat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Als u uw voetbalreis heeft geboekt, zijn de verschillende reisonderdelen al op uw naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren.

Als u onverhoopt toch uw reis na uw boeking wil annuleren vragen we u contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor u de mogelijkheden.

Meer algemene voorwaarden