Betalingsmogelijkheden

Bij VoetbalreizenXL boekt u uw voetbalreizen (zonder vlucht) eenvoudig online. Het boekingsproces is simpel en overzichtelijk en altijd op basis van een offerte die in goed overleg met u kan worden ingevuld. Na accordering van onze offerte ontvangt u van ons de bevestiging en de factuur van het door u geboekte arrangement. Om het onze klanten gemakkelijk te maken hebben wij ervoor gekozen om u meerdere betalingsmogelijkheden te bieden.

Veilig betalen:

VoetbalreizenXL biedt u verschillende betaalmogelijkheden om uw reissom online te betalen:

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Bankoverschrijving:

Als u voor deze optie kiest, dan krijgt u na uw boeking, binnen twee werkdagen de factuur in uw mailbox. Hierin staat dan het totaalbedrag en de betalingscondities vermeld.

Creditcard

U kunt met Mastercard, Visa of American Express uw voetbalreis of voetbaltickets betalen.

Bancontact en KBC/CBC Payment Button

Ook voor onze klanten uit buurland België hebben we een veelgebruikte betaalmogelijkheid beschikbaar. Met Bancontact Mister Cash en KBC/CBP Payment Button kan eenvoudig en veilig betalingen worden voldaan.

 

Herroepingsrecht uitgesloten

Het herroepingsrecht wat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Als u uw voetbalreis heeft geboekt, zijn de verschillende reisonderdelen al op uw naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren.

Als u onverhoopt toch uw reis na uw boeking wil annuleren vragen we u contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor u de mogelijkheden.

Meer informatie over onze algemene voorwaarden.