Voetbaltrips

Organiseer de leukste voetbaltrip met VoetbalreizenXL

Voetbaltrips binnen Europa zijn momenteel immens populair. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die samen met vrienden, familie of teamleden een voetbalwedstrijd van een Europese topclub heeft bezocht. Super gezellig en goed voor een compleet weekendje weg of gezellige stedentrip. Zie de echte supersterren zoals Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar Jr. van dichtbij in de indrukwekkende en sfeervolle stadions.

VoetbalreizenXL is jouw partner bij het samenstellen van een unieke voetbalreis. Bij VoetbalreizenXL heb je keuze uit diverse voetbaltrips. Voetbalarrangementen naar topclubs in bijvoorbeeld Engeland, Spanje, Italië, Duitsland of Frankrijk.

Voetbaltrips naar de Premier League, Primera Division, Bundesliga en Serie A

VoetbalreizenXL kenmerkt zich als een van de voetbalreisbureaus met het grootste aanbod van Nederland. Van populaire topclubs als Liverpool, Barcelona en Paris Saint Germain tot de clubs in de lagere divisies als Brentford, QPR en HSV.

Voetbaltrips volledig op maat gemaakt

Wij snappen als geen ander dat de behoefte voor voetbalreisjes niet voor iedereen gelijk is. Daarom bieden wij voor al onze klanten een passende oplossing. Van compleet verzorgde voetbaltrips inclusief vlucht, hotel en wedstrijdtickets tot enkel het regelen van de wedstrijdtickets. Hiermee bieden wij een totaaloplossing voor mensen die liever alles uitbesteden, maar ook de mogelijkheid om je reis helemaal zelf samen te stellen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van voetbaltrips naar Europese topclubs? Onze medewerkers staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden of samen met jou een onvergetelijke voetbalreis samen te stellen.

Bekijk onze voetbalreizen Bekijk onze losse voetbaltickets