Voetbalreizen XL Nieuwsbrief – 12 Februari 2020

Liefde en voetbal? Het kan!? Geef je partner een romantische reis cadeau naar Parijs. Geniet samen met je liefde van een stevig potje...

Meer: Voetbalreizen XL Nieuwsbrief – 12 Februari 2020

Een voetbalreis maken in het Paasweekend

Van Goede Vrijdag tot Paasmaandag een lang weekend vrij. De ideale gelegenheid om een voetbalreis te maken dus. In dit artikel vind je alle opties om een voetbalreis met Pasen te maken. Van de Engelse Premier League tot de Spaanse La Liga!

Meer: Een voetbalreis maken in het Paasweekend

Carabao Cup achtste finales!

In dit blog lichten we het tweede bekertoernooi van Engeland voor je uit. De League cup, ook wel Carabao Cup genoemd, levert altijd een hoop spektakel op! Uit de loting van de achtste finales kwamen een viertal mooie duels uit de koker.

Meer: Carabao Cup achtste finales!

Combi voetbalreizen Engeland in het najaar

In de maanden oktober en november zijn er weer tal van mogelijkheden om een voetbalreis naar Engeland te maken. Normaal gesproken bezoek je waarschijnlijk één wedstrijd tijdens je voetbalreis, in dit blog lees je alle mogelijkheden op een unieke voetbalreis!

Meer: Combi voetbalreizen Engeland in het najaar

Tips voor je voetbalreis naar Schalke 04

In dit blog lees je alles wat je moet weten over jouw voetbalreis naar Schalke 04. 'Die Knapen' zijn een echte aanrader om eens een bezoek te brengen!

Meer: Tips voor je voetbalreis naar Schalke 04

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Top 5 last minute transfers

De zomerse transferperiode is inmiddels gesloten. Wie werden er in de laatste fase nog getransfereerd? In dit blog zie je 5 meest in het oog springende deals die laat in de transferperiode werden gesloten.

Meer: Top 5 last minute transfers

De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan een Bundesliga

Lees in dit blog alles over de stad Düsseldorf en welke voetbalclubs je vanuit deze mooie stad kunt bezoeken!

Meer: De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan een Bundesliga

Stoelendans op de transfermarkt… Europese topclubs smijten weer met miljoenen

Ook deze transferperiode zijn er weer tientallen spelers verkast naar Europese topclubs. Wie reis jij dit seizoen achterna om bij zijn nieuwe club aan het werk te zien? In dit blog worden 10 spelers uitgelicht die komend seizoen in een ander tricot te bewonderen zijn!

Meer: Stoelendans op de transfermarkt… Europese topclubs smijten weer met miljoenen

De 8 meest bijzondere thuisshirts van het seizoen 2019/2020

In dit blog lichten wij een achttal shirts uit van Europese topclubs. Staat het shirt van jouw favoriete team er tussen?

Meer: De 8 meest bijzondere thuisshirts van het seizoen 2019/2020

Voetbalwedstrijd bezoeken in je zomervakantie

Je zonovergoten zomervakantie combineren met een bezoek aan een Europese topclub? In dit blog lichten we zes steden voor je uit!

Meer: Voetbalwedstrijd bezoeken in je zomervakantie

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!