Stoelendans op de transfermarkt… Europese topclubs smijten weer met miljoenen

Ook deze transferperiode zijn er weer tientallen spelers verkast naar Europese topclubs. Wie reis jij dit seizoen achterna om bij zijn nieuwe club aan het werk te zien? In dit blog worden 10 spelers uitgelicht die komend seizoen in een ander tricot te bewonderen zijn! Weer een Nederlander in de basis bij FC Barcelona? Nadat Jasper Cillessen vertrok bij Barça stond er even geen Nederlander meer onder contract bij FC Barcelona. De transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona was echter al rond gemaakt en hij kon dan ook per 1 juli beginnen bij zijn nieuwe club. FC Barcelona…

Meer: Stoelendans op de transfermarkt… Europese topclubs smijten weer met miljoenen

De 8 meest bijzondere thuisshirts van het seizoen 2019/2020

In dit blog lichten wij een achttal shirts uit van Europese topclubs. Staat het shirt van jouw favoriete team er tussen?

Meer: De 8 meest bijzondere thuisshirts van het seizoen 2019/2020

Voetbalwedstrijd bezoeken in je zomervakantie

Je zonovergoten zomervakantie combineren met een bezoek aan een Europese topclub? In dit blog lichten we zes steden voor je uit!

Meer: Voetbalwedstrijd bezoeken in je zomervakantie

Het pareltje van Schotland, Glasgow

In dit blog lees je alles over Glasgow. De schitterende stad uit Schotland herbergt twee topploegen die je een bezoek moet hebben gebracht!

Meer: Het pareltje van Schotland, Glasgow

Reisverslag: Op voetbalreis naar West Ham United & Brentford

Als stagiair bij VoetbalreizenXL ben ik afgelopen weekend zelf op pad gegaan om wedstrijden te bezoeken in voetbalhoofdstad Londen. In dit blog lees je alles over mijn bezoek aan Brentford en West Ham United!

Meer: Reisverslag: Op voetbalreis naar West Ham United & Brentford

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Deze toeristische bezienswaardigheden in Rome mag je niet missen

Een voetbalreis Rome combineren met een stedentrip naar de hoofdstad van Italië is een echte aanrader. Culinair, cultureel en bovenal een prachtige stad voor heerlijke voetbalreis. In dit blog benoemen we de vele bezienswaardigheden in de Italiaanse hoofdstad!

Meer: Deze toeristische bezienswaardigheden in Rome mag je niet missen

Onze top 10 aansprekende clublegendes

Diego Godín neemt na negen jaar afscheid van zijn club Atlético Madrid waar hij gezien wordt als een échte clublegende. Naast Diego Godin zijn er nog meer voetballers die bij hun club als legende worden gezien. Wij hebben voor jou een aantal van deze spelers op een rijtje gezet.

Meer: Onze top 10 aansprekende clublegendes

De ultieme vader-zoon voetbalreis naar Barcelona

Veel vaders zullen het waarschijnlijk wel herkennen… Een zoon die gek is van voetbal en eigenlijk niets liever wil dan een keer een wedstrijd van Lionel Messi bezoeken. Slechts 6 jaar oud, nog niet bij machte de eigen veters te strikken, maar wel in staat om de voltallige selectie van Barcelona bij voornaam, achternaam en positie te noemen. Naast het feit dat ik mede-eigenaar ben van het bedrijf VoetbalreizenXL, ben ik ook de vader van Siem… een jonge Messi fan. Belofte maakt schuld Een van de beloftes die ik Siem heb gedaan tijdens zijn zwemlessen is dat ik hem mee…

Meer: De ultieme vader-zoon voetbalreis naar Barcelona

Reisverslag: Bezoek aan het ‘Tottenham Hotspur Football Stadium’

Begin deze maand is het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur in gebruik genomen. Uiteraard hebben we vanaf de zijlijn de bouw en ontwikkelingen van deze prachtige nieuwe voetbaltempel gevolgd, maar de sfeer in en rondom een voetbalstadion kan je natuurlijk alleen ervaren als je zelf ter plaatse bent. Daarom bezochten wij op dinsdag 23 april de wedstrijd Tottenham Hotspur - Brighton in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium.

Meer: Reisverslag: Bezoek aan het ‘Tottenham Hotspur Football Stadium’

Voetbalreis naar Madrid gaat perfect samen met een citytrip

Ben je voornemend om een voetbalreis naar Madrid te plannen, dan is het goed om te weten welke bezienswaardigheden en/of activiteiten in de stad aanwezig zijn. Madrid is qua aantal inwoners een van de grootste steden van Europa. De hoofdstad van Spanje telt maar liefst 3.265.038 inwoners en kent een rijke geschiedenis. Voor het gemak hebben wij een aantal tips voor je om jouw voetbalweekend in Madrid tot een succes te brengen. Maak kennis met de prachtige stad Madrid en bezoek een van de populaire voetbalclubs. De stad herbergt twee Europese topclubs van het mondiale voetbal. Meest bekende club voor…

Meer: Voetbalreis naar Madrid gaat perfect samen met een citytrip

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!