Combi-deal: Bezoek Arsenal – Liverpool en West Ham United – Newcastle United op 22 en 23 december

Altijd al eens een voetbalwedstrijd in Engeland willen bekijken in de decembermaanden? Maak kennis met de typische Engelse kerstsfeer, maar geniet bovenal van topvoetbal in Londen. Op vrijdag 22 december speelt Arsenal thuis de topper tegen Liverpool. Op zaterdag 23 december speelt West Ham United tegen Newcastle United. Bekijk deze heerlijke combi-deal.

Verder lezen

Voetbalreis Newcastle United – Liverpool

Vincent en zijn vader Piet Hinke bezochten de wedstrijd Newcastle United – Liverpool en deelde een leuk reisverslag met ons. Lees hier de belevenissen in Newcastle en bekijk de leuke foto’s.

Verder lezen

Een voetbalwedstrijd van Engeland bezoeken

Ben jij ook zo verveeld in de weekenden dat er geen competitievoetbal is? Niet getreurd, wij denken de oplossing voor je te hebben voor het eerstvolgende interlandweekend. Bezoek het nationale elftal van Engeland in het heilige Wembley Stadium en bezoek één of beide thuiswedstrijden van het Engelse elftal!

Verder lezen

Combi-deal: West Ham United en Tottenham Hotspur op 4 & 5 november 2017

Bezoek twee aartsrivalen uit de Premier League in hetzelfde weekend! In het weekend van 4 en 5 november 2017 is het mogelijk om in twee dagen thuiswedstrijden van zowel West Ham United als Tottenham Hotspur te bezoeken. Een unieke kans om twee aartsrivalen aan het werk te zien en de verschillen te ontdekken tussen beide supportersgroepen.

Verder lezen

De Top-10 grootste stadions van West-Europa

In Europa zijn veel grote clubs met indrukwekkende stadions, maar welk stadion is nou eigenlijk de grootste? We zetten de 10 grootste voetbalstadions van West-Europa voor je op een rij...

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Haal het maximale uit uw voetbalweekend met een Combi-trip Londen

Zoveel mogelijk wedstrijden in één weekend bezoeken. In eerste instantie even afwachten tot de definitieve speeldagen bekend zijn, dit is in Engeland namelijk niet het geval. Wanneer de duels zijn onderverdeeld over de verschillende speeldagen kan er dan gekeken worden welke combinaties er mogelijk zijn. Sommige klanten weten dit tot een ware kunst te verheffen. Jeffrey Hup is zo’n klant. Via VoetbalreizenXL bezocht hij samen met zijn maat Roland Bakker in het weekend van 16 september maar liefst 3 wedstrijden! Hij bezocht namelijk Crystal Palace, Tottenham Hotspur en Chelsea.

Verder lezen

De metamorfose van Atlético Madrid

Afgelopen weekend speelde Atlético Madrid haar eerste wedstrijd is het nieuwe Stadion Wanda Metropolitano. Na een geweldige openingsceremonie winst Atlético de wedstrijd met 1-0 te winnen door een goal van Antoine Griezmann. Naast een nieuw stadion heeft de club ook recentelijk het logo gemoderniseerd. De Spaanse topclub zet met het nieuwe stadion en het aangepaste logo een flinke stap om op financieel vlak de laatste stap te zetten richting concurrenten Real Madrid en FC Barcelona.

Verder lezen

Samenwerking Aktiesport en VoetbalreizenXL

Aktiesport en VoetbalreizenXL organiseren samen een leuke winactie voor alle klanten van Aktiesport. Bij aankoop van een product in de webshop van Aktiesport.nl ontvangt iedere klant een voucher waarmee men kan deelnemen aan de winactie. Maak kans op een volledig verzorgde voetbalreis naar FC Barcelona - Atletico Madrid.

Verder lezen

Betalen met Bitcoins

Door een groeiende populariteit van cryptocurrency, hebben we besloten de Bitcoin toe te voegen aan onze betaalmethoden. Als eerste voetbalreisbureau bieden wij vanaf vandaag de mogelijkheid je factuur te voldoen met Bitcoins.

Verder lezen

Speelschema Bundesliga 2017/2018

Op vrijdag 18 augustus 2017 begint het nieuwe seizoen in de Duitse Bundesliga. Hoe spannend kan Borussia Dortmund de kampioensstrijd maken? Gaat Vfl Wolfsburg weer eens meedoen bovenin de Bundesliga? Is Bayern München nog te stoppen? Wanneer het speelschema van het seizoen 2017/2018 bekend is geworden zullen wij deze hier publiceren.

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!