Statistieken van de koplopers 2018/2019

Welke voetbalclub scoort de meeste goals per wedstrijd? Welke spelers speelden de meeste wedstrijden tot nu toe? Welke club speelt op basis van de statistiek het meest aantrekkelijke voetbal? VoetbalreizenXL zocht voor je uit hoe goed de koplopers in de vijf beste competities van de wereld nou eigenlijk écht zijn! Laat je verrassen door de statistieken.

Meer: Statistieken van de koplopers 2018/2019

Busreis FC Schalke 04 – Werder Bremen

VoetbalreizenXL stelt vanaf het seizoen 2018/19 busreizen ter beschikking. Op zaterdag 20 oktober stond de eerste busreis op het programma! In dit blog lees je alles over deze busreis.

Meer: Busreis FC Schalke 04 – Werder Bremen

VoetbalreizenXL is verhuisd

Misschien heb je al eens iets voorbij zien komen op onze Facebook of Instagram pagina.. We zijn verhuisd! Na een geweldig seizoen 2017/18 in ons kantoor oude kantoor zijn we uit ons trainingsjasje gegroeid en hebben we een mooie transfer gemaakt naar De Veengang 1, uiteraard in het vertrouwde Oosterwolde! We betrekken een prachtig kantoorpand (Businesss Centrum Oosterwolde) op een A-locatie met een geweldige entree, ruime kantoren en een frisse uitstraling. Iets wat goed past bij een jong, groeiend en ambitieus voetbalreisbureau. Klussen in de avonduren Het kantoor was al enkele jaren niet meer in gebruik en kon een behoorlijke…

Meer: VoetbalreizenXL is verhuisd

Het duurste elftal ter wereld

Wij van VoetbalreizenXL zochten voor je uit wat de duurste speler per positie is. Zo vind je in dit elftal een Nederlander, drie Brazilianen en maar liefst vier Fransen!

Meer: Het duurste elftal ter wereld

8 tips voor een bezoek aan Parijs

Een wedstrijd bezoeken van Paris Saint-Germain is sinds kort een zeer populaire onder onze klanten. En om u goed voorbereid op voetbalreis naar Parijs te sturen hebben wij dit blog geschreven met 8 handige tips voor uw bezoek aan de stad van de liefde!

Meer: 8 tips voor een bezoek aan Parijs

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Metamorfose van West Ham United

Sinds het seizoen 2016/2017 spelen 'The Hammers' in het Olympisch stadion. Met het verlaten van het oude stadion veranderde er echter nog meer..

Meer: Metamorfose van West Ham United

10 tips voor een geslaagde voetbalreis

Voor veel mensen is het maken van een voetbalreis een jaarlijks terugkerend uitje. Uiteraard zijn er ook mensen voor wie het de eerste keer zal zijn. Voor beide groepen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet zodat jij helemaal voorbereid op pad kan!

Meer: 10 tips voor een geslaagde voetbalreis

Welke pub bezoek je bij welke club

Wanneer je voor het eerst bij een club in het buitenland komt is het altijd zoeken naar de juiste, oftewel de gezelligste, pub/ café om voor de wedstrijd te kunnen bezoeken. Dit om alvast in de sfeer van de wedstrijd te komen en zodoende het maximale uit je voetbalreis te halen.

Meer: Welke pub bezoek je bij welke club

De Premier League: Uitblinkend in Voetbal of Branding?

Al jarenlang wordt de Premier League als de grootste voetbalcompetitie van de wereld gezien. Het is de competitie waar het meeste geld in omgaat, de meest aansprekende spelers spelen en waar de tribunes vrijwel altijd goed gevuld zijn. Maar hoe komt het dat deze competitie zo’n grootse uitstraling heeft, terwijl de laatste jaren het niveau van voetbal achterblijft ten opzichte van de 1.Bundesliga en La Liga?

Meer: De Premier League: Uitblinkend in Voetbal of Branding?

Het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur

Komend seizoen zal Tottenham Hotspur haar thuiswedstrijden gaan spelen in een gloednieuw stadion. Met een capaciteit van maar liefst 62.062 wordt dit het grootste clubstadion van Londen. Het is geen toeval dat de capaciteit van het stadion van rivaal Arsenal met ruim tweeduizend zitplaatsen wordt overschreden...

Meer: Het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!