Voetbalreis naar Londen; een unieke citytrip

Londen wordt ook wel de Europese voetbalhoofdstad van Europa genoemd. De stad kent tal van clubs op verschillende profniveaus van Engeland. In de hoogste divisie, de Premier League zijn Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, West Ham United, Fulham en Crystal Palace actief. Ook Watford ligt niet ver van de Engelse hoofdstad vandaan. Vooral de eerste drie genoemde clubs strijden elk seizoen mee om de bovenste plekken. Chelsea is hiervan het meest recent landskampioen geworden door in het seizoen 2016/2017 er met de titel vandoor te gaan. Ook op het tweede niveau van Engeland, the Championship komen drie clubs uit Londen. Dit…

Meer: Voetbalreis naar Londen; een unieke citytrip

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi samen op eenzame hoogte

Al jaren domineren Ronaldo en Messi het mondiale voetbal. Voor ons voetballiefhebbers is het een genot om deze twee grootheden in actie te zien. Aangezien ze prijs na prijs en record na record behalen bestaat er een constante vergelijking tussen de twee. Iedereen lijkt er weer een andere mening over te hebben. Reden genoeg om een te kijken naar de clubs, prijzen en statistieken van beide sterren.

Meer: Cristiano Ronaldo en Lionel Messi samen op eenzame hoogte

Reisverslag Werder Bremen – VfB Stuttgart

Als nieuwe stagiair van VoetbalreizenXL kan een trip naar een buitenlandse wedstrijd natuurlijk niet ontbreken. Afgelopen weekend is Guido Baart samen met een vriend naar Werder Bremen - VFB Stuttgart geweest. Lees alles over zijn 2-daagse reis naar Werder Bremen!

Meer: Reisverslag Werder Bremen – VfB Stuttgart

Winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend!

Wij hebben in de eerste helft van het seizoen weer een hele boel schitterende foto’s van jullie mogen ontvangen. Wij hebben met moeite drie winnaars gekozen van onze foto winactie! 3e plaats – Sandra Meyer en Teun (Chelsea – Nottingham Forest) Toch hebben we een keuze moeten maken. Op de derde plek is Sandra geëindigd. Zij bezocht samen met haar zoon de FA Cup wedstrijd Chelsea – Nottingham Forest. Sandra wint een voetbalshirt van een club of land naar keuze! Laat je ons weten welk shirt we jouw kant op mogen sturen? 2e plaats – Wesly Kuyt (Fulham – Bournemouth)…

Meer: Winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend!

Statistieken van de koplopers 2018/2019

Welke voetbalclub scoort de meeste goals per wedstrijd? Welke spelers speelden de meeste wedstrijden tot nu toe? Welke club speelt op basis van de statistiek het meest aantrekkelijke voetbal? VoetbalreizenXL zocht voor je uit hoe goed de koplopers in de vijf beste competities van de wereld nou eigenlijk écht zijn! Laat je verrassen door de statistieken.

Meer: Statistieken van de koplopers 2018/2019

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Busreis FC Schalke 04 – Werder Bremen

VoetbalreizenXL stelt vanaf het seizoen 2018/19 busreizen ter beschikking. Op zaterdag 20 oktober stond de eerste busreis op het programma! In dit blog lees je alles over deze busreis.

Meer: Busreis FC Schalke 04 – Werder Bremen

VoetbalreizenXL is verhuisd

Misschien heb je al eens iets voorbij zien komen op onze Facebook of Instagram pagina.. We zijn verhuisd! Na een geweldig seizoen 2017/18 in ons kantoor oude kantoor zijn we uit ons trainingsjasje gegroeid en hebben we een mooie transfer gemaakt naar De Veengang 1, uiteraard in het vertrouwde Oosterwolde! We betrekken een prachtig kantoorpand (Businesss Centrum Oosterwolde) op een A-locatie met een geweldige entree, ruime kantoren en een frisse uitstraling. Iets wat goed past bij een jong, groeiend en ambitieus voetbalreisbureau. Klussen in de avonduren Het kantoor was al enkele jaren niet meer in gebruik en kon een behoorlijke…

Meer: VoetbalreizenXL is verhuisd

Het duurste elftal ter wereld

Wij van VoetbalreizenXL zochten voor je uit wat de duurste speler per positie is. Zo vind je in dit elftal een Nederlander, drie Brazilianen en maar liefst vier Fransen!

Meer: Het duurste elftal ter wereld

8 tips voor een bezoek aan Parijs

Een wedstrijd bezoeken van Paris Saint-Germain is sinds kort een zeer populaire onder onze klanten. En om u goed voorbereid op voetbalreis naar Parijs te sturen hebben wij dit blog geschreven met 8 handige tips voor uw bezoek aan de stad van de liefde!

Meer: 8 tips voor een bezoek aan Parijs

Metamorfose van West Ham United

Sinds het seizoen 2016/2017 spelen 'The Hammers' in het Olympisch stadion. Met het verlaten van het oude stadion veranderde er echter nog meer..

Meer: Metamorfose van West Ham United

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!