Het duurste elftal ter wereld

Wij van VoetbalreizenXL zochten voor je uit wat de duurste speler per positie is. Zo vind je in dit elftal een Nederlander, drie Brazilianen en maar liefst vier Fransen!

Meer: Het duurste elftal ter wereld

8 tips voor een bezoek aan Parijs

Een wedstrijd bezoeken van Paris Saint-Germain is sinds kort een zeer populaire onder onze klanten. En om u goed voorbereid op voetbalreis naar Parijs te sturen hebben wij dit blog geschreven met 8 handige tips voor uw bezoek aan de stad van de liefde!

Meer: 8 tips voor een bezoek aan Parijs

Metamorfose van West Ham United

Sinds het seizoen 2016/2017 spelen 'The Hammers' in het Olympisch stadion. Met het verlaten van het oude stadion veranderde er echter nog meer..

Meer: Metamorfose van West Ham United

10 tips voor een geslaagde voetbalreis

Voor veel mensen is het maken van een voetbalreis een jaarlijks terugkerend uitje. Uiteraard zijn er ook mensen voor wie het de eerste keer zal zijn. Voor beide groepen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet zodat jij helemaal voorbereid op pad kan!

Meer: 10 tips voor een geslaagde voetbalreis

Welke pub bezoek je bij welke club

Wanneer je voor het eerst bij een club in het buitenland komt is het altijd zoeken naar de juiste, oftewel de gezelligste, pub/ café om voor de wedstrijd te kunnen bezoeken. Dit om alvast in de sfeer van de wedstrijd te komen en zodoende het maximale uit je voetbalreis te halen.

Meer: Welke pub bezoek je bij welke club

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

De Premier League: Uitblinkend in Voetbal of Branding?

Al jarenlang wordt de Premier League als de grootste voetbalcompetitie van de wereld gezien. Het is de competitie waar het meeste geld in omgaat, de meest aansprekende spelers spelen en waar de tribunes vrijwel altijd goed gevuld zijn. Maar hoe komt het dat deze competitie zo’n grootse uitstraling heeft, terwijl de laatste jaren het niveau van voetbal achterblijft ten opzichte van de 1.Bundesliga en La Liga?

Meer: De Premier League: Uitblinkend in Voetbal of Branding?

Het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur

Komend seizoen zal Tottenham Hotspur haar thuiswedstrijden gaan spelen in een gloednieuw stadion. Met een capaciteit van maar liefst 62.062 wordt dit het grootste clubstadion van Londen. Het is geen toeval dat de capaciteit van het stadion van rivaal Arsenal met ruim tweeduizend zitplaatsen wordt overschreden...

Meer: Het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur

Elk Kind Een Bal Business Club event bij de KNVB

Sinds 2018 is VoetbalreizenXL trots ambassadeur van de Stichting Elk Kind Een Bal. Elk Kind Een Bal zet zich in om kinderen een succesverhaal te geven en hebben naar eigen zeggen dé formule gevonden in de vorm van een bal. Wij van VoetbalreizenXL werden als ambassadeurs van deze stichting uitgenodigd op de EKEB Business Club event bij de KNVB. Onderweg naar Zeist Sidney en ik (David) vetrokken rond een uurtje of 11 richting Zeist waar de KNVB campus is gevestigd. Om 13:00 uur werden wij vriendelijk ontvangen door Germain van Stichting Elk Kind Een Bal. Onder het genot van een…

Meer: Elk Kind Een Bal Business Club event bij de KNVB

5 tips voor je bezoek aan Liverpool FC

Een schitterende voetbalstad in Engeland, Liverpool. Wat moet u weten om ècht alles uit uw voetbalreis naar Liverpool te halen? Corian zocht het uit toen hij zelf een bezoek bracht aan Liverpool en kwam met deze 5 tips. Is vliegen op Liverpool echt noodzakelijk? Van welke Engelse band is een museum te vinden in Liverpool? U leest het allemaal in deze blog!

Meer: 5 tips voor je bezoek aan Liverpool FC

Voetbalreis naar de derby van Milaan?

Milaan, de stad van de mode. Maar bij de meeste voetballiefhebbers bekend door de twee grootmachten die haar thuiswedstrijden spelen in deze wereldstad, AC Milan en Internazionale. De wedstrijd tussen de twee is de grootste en best bezochte stadsderby van Italië. Een wedstrijd bezoeken in Milaan? Denk dan eens aan het bezoeken van de Milanese derby.

Meer: Voetbalreis naar de derby van Milaan?

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!