Speelschema La Liga 2020/2021 bekend

Onlangs is het speelschema 2020/2021 voor de Spaanse competitie La Liga bekend geworden. Het nieuwe seizoen start op vrijdag 11 september met de wedstrijd Granada – Athletic Bilbao waarbij de laatste speelronde gepland staat in het weekend van 23 mei 2021, drie weken voordat het EK 2021 gaat beginnen. De laatste speelronde voor de winterstop is gepland in het weekend van 20 december 2020, La Liga herstart alweer in het weekend van 3 januari 2021. De verwachtingen Kan Real Madrid haar landstitel prolongeren en het 35e kampioenschap in de wacht slepen? Tot op heden heeft de selectie van Zinedine Zidane…

Meer: Speelschema La Liga 2020/2021 bekend

Speelschema Premier League 2020/2021 bekend

De voorgaande jaren zat iedere voetballiefhebber halverwege juni klaar voor de bekendmaking van het speelschema van de Premier League voor het nieuwe seizoen. De agenda’s erbij en de eerste voetbalreizen worden met veel plezier weer ingepland. Alleen is het dit seizoen allemaal anders...

Meer: Speelschema Premier League 2020/2021 bekend

EK verplaatst naar 2021: De voordelen voor Oranje

Door de Corona-uitbraak is het EK voetbal van aankomende zomer verplaatst naar juni en juli 2021. Gezondheid gaat natuurlijk altijd voor, maar sportief gezien heeft het ook voordelen dat het een jaar is uitgesteld.

Meer: EK verplaatst naar 2021: De voordelen voor Oranje

Citytrip Lissabon combineren met een Portugese topper?

Altijd al een wedstrijd willen bezoeken in het zonnige Lissabon? Dit is je kans! Lees dit blog en boek je unieke voetbalreis naar de Portugese hoofdstad.

Meer: Citytrip Lissabon combineren met een Portugese topper?

FC Barcelona bestuurlijk in brand: Weten ze het brandje te blussen en de Champions League te winnen?

FC Barcelona kende een chaotisch begin van 2020. De Catalaanse club ontsloeg trainer Ernesto Valverde en stelde Quique Setién aan om met topclub weer internationaal succes te krijgen. Weten de Catalanen na bestuurlijke onrust sportief succes te bereiken?

Meer: FC Barcelona bestuurlijk in brand: Weten ze het brandje te blussen en de Champions League te winnen?

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Spannende titelstrijd Bundesliga: Wie wordt landskampioen?

Na 24 speelronden is de strijd bovenin de Duitse competitie nog lang niet beslist en ligt het nog helemaal open. De afgelopen jaren is de slotfase van de Duitse competitie nog nooit zo bloedstollend spannend geweest. De Bundesliga ontknoping wil je niet missen. We zetten graag voor je de grootste titelkandidaten op een rijtje.

Meer: Spannende titelstrijd Bundesliga: Wie wordt landskampioen?

Premier League toppers die je niet mag missen

Er staan de komende periode weer genoeg topwedstrijden in de Premier League op het programma, dit wil je niet missen. Lees dit blog en ontdek welke toppers er op het programma staan de komende periode in de Engelse competitie.

Meer: Premier League toppers die je niet mag missen

Toppers en derby’s in Spanje die je niet wil missen

In de tweede seizoenshelft staan er weer schitterende topwedstrijden en derby's op het programma in La Liga, die je niet mag missen. Lees dit blog en ontdek de schitterende wedstrijden die nog gespeeld wordt in Spanje.

Meer: Toppers en derby’s in Spanje die je niet wil missen

Waar en wanneer worden The Reds landskampioen?

Liverpool staat na 27 wedstrijden 22 punten voor op de nummer twee Manchester City. Nog nooit eerder in de geschiedenis van de Premier League was het verschil zo groot. Het is niet meer de vraag of ze kampioen worden maar wanneer ze de titel pakken. Lees dit blog en kom erachter wanneer de ploeg van Jurgen Klopp kampioen kan worden.

Meer: Waar en wanneer worden The Reds landskampioen?

Groeibriljant Frenkie de Jong: Waar gaat dit eindigen?

In de zomer van 2019 kwam een jongensdroom uit voor Frenkie de Jong. De middenvelder werd met veel verwachtingen voor 75 miljoen euro verkocht aan Barcelona. Heeft de voetballer uit Arkel zijn verwachtingen waargemaakt?

Meer: Groeibriljant Frenkie de Jong: Waar gaat dit eindigen?

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!