Wedstrijd v/d week (14): FC Barcelona – Villarreal CF

De mogelijke kampioenswedstrijd tussen FC Barcelona en Villarreal CF lijkt garantie tot spektakel! Gemiddeld gezien over de laatste tien wedstrijden vallen er 4,0 goals per wedstrijd. In deze 'wedstrijd van de week' editie geven we meer achtergrondinformatie over deze kraker.

Verder lezen

David op voetbalreis naar FC Köln – Bayer Leverkusen

Sinds enkele weken loopt David stage bij VoetbalreizenXL. Als echte liefhebber heeft hij afgelopen weekend de wedstrijd FC Köln - Bayer Leverkusen bezocht en heeft er een reisverslag van gemaakt. Benieuwd naar zijn verhaal?

Verder lezen

Wedstrijd v/d week (12): Real Madrid – Athletic Bilbao

De Geschiedenis – Gemiddelde 5,9 goals per wedstrijd Real Madrid tegen Athletic Bilbao staat garant voor veel goals. Zo vielen er in de laatste 8 ontmoetingen in Estadio Santiago Bernabéu gemiddeld 5,9 goals per wedstrijd. Het werd in deze 8 ontmoetingen maar liefst drie keer 5-1! De laatste keer dat de ploeg uit Bilbao met drie punten uit de hoofdstad vertrok dateert inmiddels al weer van 19 februari 2005, het werd destijds 0-2. Estadio Santiago Bernabéu In de volksmond gewoon Bernabéu is al sinds 1947 de thuishaven van Real Madrid en biedt sinds 2005 plaats aan, om precies te zijn,…

Verder lezen

Waar koop je tickets voor vrouwenvoetbal?

De laatste tijd krijgen we steeds meer vraag naar het bezoeken van een voetbalwedstrijd van vrouwen in het Buitenland. Daarom hebben wij hier wat informatie over vrouwenvoetbal en eventuele mogelijkheden. Voor het mannenvoetbal betaal je over het algemeen redelijk wat geld om een wedstrijd te bezoeken, in het vrouwenvoetbal is dit (nog) niet het geval. Het vrouwenvoetbal wordt veelal afgewerkt op de trainingsaccomodaties van de clubs waardoor er voor de meeste wedstrijden geen echte officiele ticketverkoop online is. Wedstrijd vrouwenelftal + stadiontour Ben je in bijvoorbeeld Barcelona, wil je graag Camp Nou bezoeken, maar vind je een wedstrijd van Messi…

Verder lezen

Nieuwe webshop VoetbalticketXpert.nl is live

Het is zover, onze nieuwe webshop VoetbalticketXpert.nl is live! De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan deze nieuwe webshop. Het eindresultaat mag er zijn (al zeggen we het zelf) en daar zijn we dan ook best een beetje trots op! ✅ Zeer uitgebreid aanbod VoetbalticketXpert.nl biedt een ruim aanbod losse voetbaltickets voor topclubs uit o.a. Engeland, Spanje, Italie, Duitsland (beperkt aanbod) en Frankrijk. ✅ Zelf een tribune kiezen Na het selecteren van een gewenste voetbalwedstrijd heeft u als bezoeker direct de mogelijkheid een tribune te selecteren. Per club zijn er verschillende mogelijkheden: lange zijde, korte zijde, 1e ring, 2e ring, VIP…

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Bezoek ’s werelds oudste bekertoernooi in Engeland: de FA Cup!

De loting voor de derde ronde FA Cup heeft een aantal leuke wedstrijden opgeleverd waaronder ‘The Merseyside Derby’ tussen Liverpool en Everton er op het oog het meeste uitspringt. De derde ronde is de eerste ronde waarin de Premier League en Championship clubs instromen en het daarin opnemen tegen elkaar of lagere League clubs. Ieder seizoen staat dit weer garant voor veel spektakel, leuke wedstrijden in volgepakte stadions en echte ouderwetse Engelse voetbalsferen.

Verder lezen

Combi-deal: Bezoek Arsenal – Liverpool en West Ham United – Newcastle United op 22 en 23 december

Altijd al eens een voetbalwedstrijd in Engeland willen bekijken in de decembermaanden? Maak kennis met de typische Engelse kerstsfeer, maar geniet bovenal van topvoetbal in Londen. Op vrijdag 22 december speelt Arsenal thuis de topper tegen Liverpool. Op zaterdag 23 december speelt West Ham United tegen Newcastle United. Bekijk deze heerlijke combi-deal.

Verder lezen

Voetbalreis Newcastle United – Liverpool

Vincent en zijn vader Piet Hinke bezochten de wedstrijd Newcastle United – Liverpool en deelde een leuk reisverslag met ons. Lees hier de belevenissen in Newcastle en bekijk de leuke foto’s.

Verder lezen

Een voetbalwedstrijd van Engeland bezoeken

Ben jij ook zo verveeld in de weekenden dat er geen competitievoetbal is? Niet getreurd, wij denken de oplossing voor je te hebben voor het eerstvolgende interlandweekend. Bezoek het nationale elftal van Engeland in het heilige Wembley Stadium en bezoek één of beide thuiswedstrijden van het Engelse elftal!

Verder lezen

Combi-deal: West Ham United en Tottenham Hotspur op 4 & 5 november 2017

Bezoek twee aartsrivalen uit de Premier League in hetzelfde weekend! In het weekend van 4 en 5 november 2017 is het mogelijk om in twee dagen thuiswedstrijden van zowel West Ham United als Tottenham Hotspur te bezoeken. Een unieke kans om twee aartsrivalen aan het werk te zien en de verschillen te ontdekken tussen beide supportersgroepen.

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!