Betalen met Bitcoins

Door een groeiende populariteit van cryptocurrency, hebben we besloten de Bitcoin toe te voegen aan onze betaalmethoden. Als eerste voetbalreisbureau bieden wij vanaf vandaag de mogelijkheid je factuur te voldoen met Bitcoins.

Verder lezen

Speelschema Bundesliga 2017/2018

Op vrijdag 18 augustus 2017 begint het nieuwe seizoen in de Duitse Bundesliga. Hoe spannend kan Borussia Dortmund de kampioensstrijd maken? Gaat Vfl Wolfsburg weer eens meedoen bovenin de Bundesliga? Is Bayern München nog te stoppen? Wanneer het speelschema van het seizoen 2017/2018 bekend is geworden zullen wij deze hier publiceren.

Verder lezen

De Scottish Premiership, een bijzondere competitie

Sinds het seizoen 2013/2014, na afschaffing van de Scottish Premier League, is de Scottish Premiership de hoogste voetbalafdeling van Schotland. Deze competitie kent een ietwat rare opzet. Weten waarom?

Verder lezen

Hoe wij een voetbalreis naar Manchester en Liverpool combineren

Engeland kent natuurlijk tal van mooie clubs om een keer te bezoeken. Denk hierbij aan Manchester United, Liverpool of Arsenal. Echter weet niet iedereen dat Manchester en Liverpool vlakbij elkaar liggen. Een weekendje in Noord-Engeland kan dus goed gecombineerd worden met meerdere wedstrijden en andere leuke dingen. Lees hieronder hoe wij dit zelf hebben gedaan.

Verder lezen

5 vaderdag cadeau ideeën voor een voetbalvader

Het is alweer bijna vaderdag. Ben je nog opzoek naar origineel vaderdag cadeau? Zoek dan niet verder, wij hebben leuke originele cadeaus voor je gevonden waar je je vader zeker blij mee maakt.

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

De 5 gezelligste voetbalsteden van Bundesliga

De Bundesliga staat natuurlijk bekend om de gemoedelijke sfeer in en rondom de stadion onder het genot van Bier und Bratwürst. Maar niet elke stad met een mooie voetbalclub heeft ook een bruisend uitgaansleven, steden als Gelsenkirchen en Dortmund zijn namelijk echte ‘grauwe’ arbeiderssteden. Hieronder hebben wij een aantal steden opgesomd welke over één of meer mooie clubs beschikken en daarnaast ook nog een mooie stapavond kunnen bieden.

Verder lezen

Speelschema Premier League 2017/2018

In september 2016 begint het nieuwe seizoen in de Engelse Premier League. Gaat het Manchester United van trainer Mourinho dit keer vanaf de start presteren? Hoe zo het Zlatan Ibrahimovic vergaan in de Engelse Premier League en is er nog toekomst voor de Nederlandse spelers bij Manchester United. Wie stopt Chelsea? Vindt Hazard zijn oude vorm terug?

Verder lezen

Tickets finale Europa League 2016/2017

Na de 4-1 overwinning van Ajax op Olympique Lyonnais staan de Amsterdammers met 1 been in de finale van de Europa League! Geweldig! Treedt het Ajax van nu in de voetsporen van de gouden generatie?! Het kan maar zo..

Verder lezen

Gert-Jan Salm op voetbalreis naar Engeland

Vorige week bezocht Gert-Jan Salm de wedstrijden Manchester United – Everton en Liverpool – Bournemouth. Na een goede vlucht zijn wij maandag aangekomen in Manchester, na het inchecken bij het hotel zijn we doorgereisd met de tram naar Old Trafford voor een Museum bezoek. Helaas was de stadiontour al vol geboekt voor de hele week. Het is dus een aanrader deze in Nederland al te boeken.

Verder lezen

De derby Brentford FC – Queens Park Rangers

Authentieke Engelse voetbalsfeer Ieder weekend gaan er een paar honderd supporters richting Londen. Vooral het bezoeken van de grotere clubs in Londen (Arsenal, Chelsea en Tottenham) is zeer populair onder Nederlandse voetballiefhebbers. In de Championship spelen ook een aantal mooie clubs die zeker het bezoeken waard zijn. Een daarvan is Brentford FC. Zelf hebben we deze club al meerdere keren bezocht. Onze favoriet!

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!