De metamorfose van Atlético Madrid

Afgelopen weekend speelde Atlético Madrid haar eerste wedstrijd is het nieuwe Stadion Wanda Metropolitano. Na een geweldige openingsceremonie winst Atlético de wedstrijd met 1-0 te winnen door een goal van Antoine Griezmann. Naast een nieuw stadion heeft de club ook recentelijk het logo gemoderniseerd. De Spaanse topclub zet met het nieuwe stadion en het aangepaste logo een flinke stap om op financieel vlak de laatste stap te zetten richting concurrenten Real Madrid en FC Barcelona.

Verder lezen

Samenwerking Aktiesport en VoetbalreizenXL

Aktiesport en VoetbalreizenXL organiseren samen een leuke winactie voor alle klanten van Aktiesport. Bij aankoop van een product in de webshop van Aktiesport.nl ontvangt iedere klant een voucher waarmee men kan deelnemen aan de winactie. Maak kans op een volledig verzorgde voetbalreis naar FC Barcelona - Atletico Madrid.

Verder lezen

Betalen met Bitcoins

Door een groeiende populariteit van cryptocurrency, hebben we besloten de Bitcoin toe te voegen aan onze betaalmethoden. Als eerste voetbalreisbureau bieden wij vanaf vandaag de mogelijkheid je factuur te voldoen met Bitcoins.

Verder lezen

Speelschema Bundesliga 2017/2018

Op vrijdag 18 augustus 2017 begint het nieuwe seizoen in de Duitse Bundesliga. Hoe spannend kan Borussia Dortmund de kampioensstrijd maken? Gaat Vfl Wolfsburg weer eens meedoen bovenin de Bundesliga? Is Bayern München nog te stoppen? Wanneer het speelschema van het seizoen 2017/2018 bekend is geworden zullen wij deze hier publiceren.

Verder lezen

De Scottish Premiership, een bijzondere competitie

Sinds het seizoen 2013/2014, na afschaffing van de Scottish Premier League, is de Scottish Premiership de hoogste voetbalafdeling van Schotland. Deze competitie kent een ietwat rare opzet. Weten waarom?

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Hoe wij een voetbalreis naar Manchester en Liverpool combineren

Engeland kent natuurlijk tal van mooie clubs om een keer te bezoeken. Denk hierbij aan Manchester United, Liverpool of Arsenal. Echter weet niet iedereen dat Manchester en Liverpool vlakbij elkaar liggen. Een weekendje in Noord-Engeland kan dus goed gecombineerd worden met meerdere wedstrijden en andere leuke dingen. Lees hieronder hoe wij dit zelf hebben gedaan.

Verder lezen

5 vaderdag cadeau ideeën voor een voetbalvader

Het is alweer bijna vaderdag. Ben je nog opzoek naar origineel vaderdag cadeau? Zoek dan niet verder, wij hebben leuke originele cadeaus voor je gevonden waar je je vader zeker blij mee maakt.

Verder lezen

De 5 gezelligste voetbalsteden van Bundesliga

De Bundesliga staat natuurlijk bekend om de gemoedelijke sfeer in en rondom de stadion onder het genot van Bier und Bratwürst. Maar niet elke stad met een mooie voetbalclub heeft ook een bruisend uitgaansleven, steden als Gelsenkirchen en Dortmund zijn namelijk echte ‘grauwe’ arbeiderssteden. Hieronder hebben wij een aantal steden opgesomd welke over één of meer mooie clubs beschikken en daarnaast ook nog een mooie stapavond kunnen bieden.

Verder lezen

Speelschema Premier League 2017/2018

In september 2016 begint het nieuwe seizoen in de Engelse Premier League. Gaat het Manchester United van trainer Mourinho dit keer vanaf de start presteren? Hoe zo het Zlatan Ibrahimovic vergaan in de Engelse Premier League en is er nog toekomst voor de Nederlandse spelers bij Manchester United. Wie stopt Chelsea? Vindt Hazard zijn oude vorm terug?

Verder lezen

Tickets finale Europa League 2016/2017

Na de 4-1 overwinning van Ajax op Olympique Lyonnais staan de Amsterdammers met 1 been in de finale van de Europa League! Geweldig! Treedt het Ajax van nu in de voetsporen van de gouden generatie?! Het kan maar zo..

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!