Tips voor je voetbalreis naar Schalke 04

In dit blog lees je alles wat je moet weten over jouw voetbalreis naar Schalke 04. 'Die Knapen' zijn een echte aanrader om eens een bezoek te brengen!

Meer: Tips voor je voetbalreis naar Schalke 04

Top 5 last minute transfers

De zomerse transferperiode is inmiddels gesloten. Wie werden er in de laatste fase nog getransfereerd? In dit blog zie je 5 meest in het oog springende deals die laat in de transferperiode werden gesloten.

Meer: Top 5 last minute transfers

De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan een Bundesliga

Lees in dit blog alles over de stad Düsseldorf en welke voetbalclubs je vanuit deze mooie stad kunt bezoeken!

Meer: De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan een Bundesliga

Stoelendans op de transfermarkt… Europese topclubs smijten weer met miljoenen

Ook deze transferperiode zijn er weer tientallen spelers verkast naar Europese topclubs. Wie reis jij dit seizoen achterna om bij zijn nieuwe club aan het werk te zien? In dit blog worden 10 spelers uitgelicht die komend seizoen in een ander tricot te bewonderen zijn!

Meer: Stoelendans op de transfermarkt… Europese topclubs smijten weer met miljoenen

De 8 meest bijzondere thuisshirts van het seizoen 2019/2020

In dit blog lichten wij een achttal shirts uit van Europese topclubs. Staat het shirt van jouw favoriete team er tussen?

Meer: De 8 meest bijzondere thuisshirts van het seizoen 2019/2020

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Voetbalwedstrijd bezoeken in je zomervakantie

Je zonovergoten zomervakantie combineren met een bezoek aan een Europese topclub? In dit blog lichten we zes steden voor je uit!

Meer: Voetbalwedstrijd bezoeken in je zomervakantie

Het pareltje van Schotland, Glasgow

In dit blog lees je alles over Glasgow. De schitterende stad uit Schotland herbergt twee topploegen die je een bezoek moet hebben gebracht!

Meer: Het pareltje van Schotland, Glasgow

Reisverslag: Op voetbalreis naar West Ham United & Brentford

Als stagiair bij VoetbalreizenXL ben ik afgelopen weekend zelf op pad gegaan om wedstrijden te bezoeken in voetbalhoofdstad Londen. In dit blog lees je alles over mijn bezoek aan Brentford en West Ham United!

Meer: Reisverslag: Op voetbalreis naar West Ham United & Brentford

Deze toeristische bezienswaardigheden in Rome mag je niet missen

Een voetbalreis Rome combineren met een stedentrip naar de hoofdstad van Italië is een echte aanrader. Culinair, cultureel en bovenal een prachtige stad voor heerlijke voetbalreis. In dit blog benoemen we de vele bezienswaardigheden in de Italiaanse hoofdstad!

Meer: Deze toeristische bezienswaardigheden in Rome mag je niet missen

Onze top 10 aansprekende clublegendes

Diego Godín neemt na negen jaar afscheid van zijn club Atlético Madrid waar hij gezien wordt als een échte clublegende. Naast Diego Godin zijn er nog meer voetballers die bij hun club als legende worden gezien. Wij hebben voor jou een aantal van deze spelers op een rijtje gezet.

Meer: Onze top 10 aansprekende clublegendes

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!