Waar koop je tickets voor vrouwenvoetbal?

De laatste tijd krijgen we steeds meer vraag naar het bezoeken van een voetbalwedstrijd van vrouwen in het Buitenland. Daarom hebben wij hier wat informatie over vrouwenvoetbal en eventuele mogelijkheden. Voor het mannenvoetbal betaal je over het algemeen redelijk wat geld om een wedstrijd te bezoeken, in het vrouwenvoetbal is dit (nog) niet het geval. Het vrouwenvoetbal wordt veelal afgewerkt op de trainingsaccomodaties van de clubs waardoor er voor de meeste wedstrijden geen echte officiele ticketverkoop online is. Wedstrijd vrouwenelftal + stadiontour Ben je in bijvoorbeeld Barcelona, wil je graag Camp Nou bezoeken, maar vind je een wedstrijd van Messi…

Verder lezen

Nieuwe webshop VoetbalticketXpert.nl is live

Het is zover, onze nieuwe webshop VoetbalticketXpert.nl is live! De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan deze nieuwe webshop. Het eindresultaat mag er zijn (al zeggen we het zelf) en daar zijn we dan ook best een beetje trots op! ✅ Zeer uitgebreid aanbod VoetbalticketXpert.nl biedt een ruim aanbod losse voetbaltickets voor topclubs uit o.a. Engeland, Spanje, Italie, Duitsland (beperkt aanbod) en Frankrijk. ✅ Zelf een tribune kiezen Na het selecteren van een gewenste voetbalwedstrijd heeft u als bezoeker direct de mogelijkheid een tribune te selecteren. Per club zijn er verschillende mogelijkheden: lange zijde, korte zijde, 1e ring, 2e ring, VIP…

Verder lezen

Bezoek ’s werelds oudste bekertoernooi in Engeland: de FA Cup!

De loting voor de derde ronde FA Cup heeft een aantal leuke wedstrijden opgeleverd waaronder ‘The Merseyside Derby’ tussen Liverpool en Everton er op het oog het meeste uitspringt. De derde ronde is de eerste ronde waarin de Premier League en Championship clubs instromen en het daarin opnemen tegen elkaar of lagere League clubs. Ieder seizoen staat dit weer garant voor veel spektakel, leuke wedstrijden in volgepakte stadions en echte ouderwetse Engelse voetbalsferen.

Verder lezen

Combi-deal: Bezoek Arsenal – Liverpool en West Ham United – Newcastle United op 22 en 23 december

Altijd al eens een voetbalwedstrijd in Engeland willen bekijken in de decembermaanden? Maak kennis met de typische Engelse kerstsfeer, maar geniet bovenal van topvoetbal in Londen. Op vrijdag 22 december speelt Arsenal thuis de topper tegen Liverpool. Op zaterdag 23 december speelt West Ham United tegen Newcastle United. Bekijk deze heerlijke combi-deal.

Verder lezen

Voetbalreis Newcastle United – Liverpool

Vincent en zijn vader Piet Hinke bezochten de wedstrijd Newcastle United – Liverpool en deelde een leuk reisverslag met ons. Lees hier de belevenissen in Newcastle en bekijk de leuke foto’s.

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Een voetbalwedstrijd van Engeland bezoeken

Ben jij ook zo verveeld in de weekenden dat er geen competitievoetbal is? Niet getreurd, wij denken de oplossing voor je te hebben voor het eerstvolgende interlandweekend. Bezoek het nationale elftal van Engeland in het heilige Wembley Stadium en bezoek één of beide thuiswedstrijden van het Engelse elftal!

Verder lezen

Combi-deal: West Ham United en Tottenham Hotspur op 4 & 5 november 2017

Bezoek twee aartsrivalen uit de Premier League in hetzelfde weekend! In het weekend van 4 en 5 november 2017 is het mogelijk om in twee dagen thuiswedstrijden van zowel West Ham United als Tottenham Hotspur te bezoeken. Een unieke kans om twee aartsrivalen aan het werk te zien en de verschillen te ontdekken tussen beide supportersgroepen.

Verder lezen

De Top-10 grootste stadions van West-Europa

In Europa zijn veel grote clubs met indrukwekkende stadions, maar welk stadion is nou eigenlijk de grootste? We zetten de 10 grootste voetbalstadions van West-Europa voor je op een rij...

Verder lezen

Haal het maximale uit uw voetbalweekend met een Combi-trip Londen

Zoveel mogelijk wedstrijden in één weekend bezoeken. In eerste instantie even afwachten tot de definitieve speeldagen bekend zijn, dit is in Engeland namelijk niet het geval. Wanneer de duels zijn onderverdeeld over de verschillende speeldagen kan er dan gekeken worden welke combinaties er mogelijk zijn. Sommige klanten weten dit tot een ware kunst te verheffen. Jeffrey Hup is zo’n klant. Via VoetbalreizenXL bezocht hij samen met zijn maat Roland Bakker in het weekend van 16 september maar liefst 3 wedstrijden! Hij bezocht namelijk Crystal Palace, Tottenham Hotspur en Chelsea.

Verder lezen

De metamorfose van Atlético Madrid

Afgelopen weekend speelde Atlético Madrid haar eerste wedstrijd is het nieuwe Stadion Wanda Metropolitano. Na een geweldige openingsceremonie winst Atlético de wedstrijd met 1-0 te winnen door een goal van Antoine Griezmann. Naast een nieuw stadion heeft de club ook recentelijk het logo gemoderniseerd. De Spaanse topclub zet met het nieuwe stadion en het aangepaste logo een flinke stap om op financieel vlak de laatste stap te zetten richting concurrenten Real Madrid en FC Barcelona.

Verder lezen

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!