Deze toeristische bezienswaardigheden in Rome mag je niet missen

Een voetbalreis Rome combineren met een stedentrip naar de hoofdstad van Italië is een echte aanrader. Culinair, cultureel en bovenal een prachtige stad voor heerlijke voetbalreis. In dit blog benoemen we de vele bezienswaardigheden in de Italiaanse hoofdstad!

Meer: Deze toeristische bezienswaardigheden in Rome mag je niet missen

Onze top 10 aansprekende clublegendes

Diego Godín neemt na negen jaar afscheid van zijn club Atlético Madrid waar hij gezien wordt als een échte clublegende. Naast Diego Godin zijn er nog meer voetballers die bij hun club als legende worden gezien. Wij hebben voor jou een aantal van deze spelers op een rijtje gezet.

Meer: Onze top 10 aansprekende clublegendes

De ultieme vader-zoon voetbalreis naar Barcelona

Veel vaders zullen het waarschijnlijk wel herkennen… Een zoon die gek is van voetbal en eigenlijk niets liever wil dan een keer een wedstrijd van Lionel Messi bezoeken. Slechts 6 jaar oud, nog niet bij machte de eigen veters te strikken, maar wel in staat om de voltallige selectie van Barcelona bij voornaam, achternaam en positie te noemen. Naast het feit dat ik mede-eigenaar ben van het bedrijf VoetbalreizenXL, ben ik ook de vader van Siem… een jonge Messi fan. Belofte maakt schuld Een van de beloftes die ik Siem heb gedaan tijdens zijn zwemlessen is dat ik hem mee…

Meer: De ultieme vader-zoon voetbalreis naar Barcelona

Reisverslag: Bezoek aan het ‘Tottenham Hotspur Football Stadium’

Begin deze maand is het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur in gebruik genomen. Uiteraard hebben we vanaf de zijlijn de bouw en ontwikkelingen van deze prachtige nieuwe voetbaltempel gevolgd, maar de sfeer in en rondom een voetbalstadion kan je natuurlijk alleen ervaren als je zelf ter plaatse bent. Daarom bezochten wij op dinsdag 23 april de wedstrijd Tottenham Hotspur - Brighton in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium.

Meer: Reisverslag: Bezoek aan het ‘Tottenham Hotspur Football Stadium’

Voetbalreis naar Madrid gaat perfect samen met een citytrip

Ben je voornemend om een voetbalreis naar Madrid te plannen, dan is het goed om te weten welke bezienswaardigheden en/of activiteiten in de stad aanwezig zijn. Madrid is qua aantal inwoners een van de grootste steden van Europa. De hoofdstad van Spanje telt maar liefst 3.265.038 inwoners en kent een rijke geschiedenis. Voor het gemak hebben wij een aantal tips voor je om jouw voetbalweekend in Madrid tot een succes te brengen. Maak kennis met de prachtige stad Madrid en bezoek een van de populaire voetbalclubs. De stad herbergt twee Europese topclubs van het mondiale voetbal. Meest bekende club voor…

Meer: Voetbalreis naar Madrid gaat perfect samen met een citytrip

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

De climax in de Europese topcompetities

Het voetbalseizoen nadert zijn climax. In sommige competities ligt de titelstrijd nog volledig open en neemt de spanning iedere week toe. Ook de strijd onderin is nog niet volledig gestreden. Kortom tijd om de balans eens op te nemen van de grote Europese competities

Meer: De climax in de Europese topcompetities

Top 15 opmerkelijke bijnamen van voetballers

Bijna iedereen heeft wel een bijnaam, dit geldt ook zeker voor topvoetballers. Wanneer je als voetballer de top bereikt, komt of de pers of het publiek wel met een ludieke of serieuze bijnaam. Wij gingen op zoek naar de 15 leukste / opvallendste bijnamen in het voetbal.

Meer: Top 15 opmerkelijke bijnamen van voetballers

Voetbalreis naar Londen; een unieke citytrip

Londen wordt ook wel de Europese voetbalhoofdstad van Europa genoemd. De stad kent tal van clubs op verschillende profniveaus van Engeland. In de hoogste divisie, de Premier League zijn Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, West Ham United, Fulham en Crystal Palace actief. Ook Watford ligt niet ver van de Engelse hoofdstad vandaan. Vooral de eerste drie genoemde clubs strijden elk seizoen mee om de bovenste plekken. Chelsea is hiervan het meest recent landskampioen geworden door in het seizoen 2016/2017 er met de titel vandoor te gaan. Ook op het tweede niveau van Engeland, the Championship komen drie clubs uit Londen. Dit…

Meer: Voetbalreis naar Londen; een unieke citytrip

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi samen op eenzame hoogte

Al jaren domineren Ronaldo en Messi het mondiale voetbal. Voor ons voetballiefhebbers is het een genot om deze twee grootheden in actie te zien. Aangezien ze prijs na prijs en record na record behalen bestaat er een constante vergelijking tussen de twee. Iedereen lijkt er weer een andere mening over te hebben. Reden genoeg om een te kijken naar de clubs, prijzen en statistieken van beide sterren.

Meer: Cristiano Ronaldo en Lionel Messi samen op eenzame hoogte

Reisverslag Werder Bremen – VfB Stuttgart

Als nieuwe stagiair van VoetbalreizenXL kan een trip naar een buitenlandse wedstrijd natuurlijk niet ontbreken. Afgelopen weekend is Guido Baart samen met een vriend naar Werder Bremen - VFB Stuttgart geweest. Lees alles over zijn 2-daagse reis naar Werder Bremen!

Meer: Reisverslag Werder Bremen – VfB Stuttgart

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!