Speelschema Premier League 2020/2021 bekend

De voorgaande jaren zat iedere voetballiefhebber halverwege juni klaar voor de bekendmaking van het speelschema van de Premier League voor het nieuwe seizoen. De agenda’s erbij en de eerste voetbalreizen worden met veel plezier weer ingepland. Alleen is het dit seizoen allemaal anders...

Verder lezen

Metamorfose van West Ham United

Sinds het seizoen 2016/2017 spelen 'The Hammers' in het Olympisch stadion. Met het verlaten van het oude stadion veranderde er echter nog meer..

Verder lezen

10 tips voor een geslaagde voetbalreis

Voor veel mensen is het maken van een voetbalreis een jaarlijks terugkerend uitje. Uiteraard zijn er ook mensen voor wie het de eerste keer zal zijn. Voor beide groepen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet zodat jij helemaal voorbereid op pad kan!

Verder lezen

De Premier League: Uitblinkend in Voetbal of Branding?

Al jarenlang wordt de Premier League als de grootste voetbalcompetitie van de wereld gezien. Het is de competitie waar het meeste geld in omgaat, de meest aansprekende spelers spelen en waar de tribunes vrijwel altijd goed gevuld zijn. Maar hoe komt het dat deze competitie zo’n grootse uitstraling heeft, terwijl de laatste jaren het niveau van voetbal achterblijft ten opzichte van de 1.Bundesliga en La Liga?

Verder lezen

Het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur

Komend seizoen zal Tottenham Hotspur haar thuiswedstrijden gaan spelen in een gloednieuw stadion. Met een capaciteit van maar liefst 62.062 wordt dit het grootste clubstadion van Londen. Het is geen toeval dat de capaciteit van het stadion van rivaal Arsenal met ruim tweeduizend zitplaatsen wordt overschreden...

Verder lezen

Bezoek ’s werelds oudste bekertoernooi in Engeland: de FA Cup!

De loting voor de derde ronde FA Cup heeft een aantal leuke wedstrijden opgeleverd waaronder ‘The Merseyside Derby’ tussen Liverpool en Everton er op het oog het meeste uitspringt. De derde ronde is de eerste ronde waarin de Premier League en Championship clubs instromen en het daarin opnemen tegen elkaar of lagere League clubs. Ieder seizoen staat dit weer garant voor veel spektakel, leuke wedstrijden in volgepakte stadions en echte ouderwetse Engelse voetbalsferen.

Verder lezen

Combi-deal: Bezoek Arsenal – Liverpool en West Ham United – Newcastle United op 22 en 23 december

Altijd al eens een voetbalwedstrijd in Engeland willen bekijken in de decembermaanden? Maak kennis met de typische Engelse kerstsfeer, maar geniet bovenal van topvoetbal in Londen. Op vrijdag 22 december speelt Arsenal thuis de topper tegen Liverpool. Op zaterdag 23 december speelt West Ham United tegen Newcastle United. Bekijk deze heerlijke combi-deal.

Verder lezen

Voetbalreis Newcastle United – Liverpool

Vincent en zijn vader Piet Hinke bezochten de wedstrijd Newcastle United – Liverpool en deelde een leuk reisverslag met ons. Lees hier de belevenissen in Newcastle en bekijk de leuke foto’s.

Verder lezen

Een voetbalwedstrijd van Engeland bezoeken

Ben jij ook zo verveeld in de weekenden dat er geen competitievoetbal is? Niet getreurd, wij denken de oplossing voor je te hebben voor het eerstvolgende interlandweekend. Bezoek het nationale elftal van Engeland in het heilige Wembley Stadium en bezoek één of beide thuiswedstrijden van het Engelse elftal!

Verder lezen

Combi-deal: West Ham United en Tottenham Hotspur op 4 & 5 november 2017

Bezoek twee aartsrivalen uit de Premier League in hetzelfde weekend! In het weekend van 4 en 5 november 2017 is het mogelijk om in twee dagen thuiswedstrijden van zowel West Ham United als Tottenham Hotspur te bezoeken. Een unieke kans om twee aartsrivalen aan het werk te zien en de verschillen te ontdekken tussen beide supportersgroepen.

Verder lezen