Bundesliga speelschema 2023/2024

De Bundesliga heeft op 30 juni haar langverwachte speelschema voor seizoen 2023-2024 bekend gemaakt. Het afgelopen seizoen wist Bayern München zich voor de elfde keer op rij te kronen tot landskampioen van Duitsland. Wie kan het dit seizoen grootmacht FC Bayern moeilijk maken of wordt het de 34e landstitel in de clubgeschiedenis? Met concurrenten als Borussia Dortmund, RB Leipzig en Borussia Mönchengladbach belooft de titelstrijd weer bloedstollend te gaan worden. Spraakmakende clubs als Union Berlin, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, 1. FC Köln en Schalke 04 willen zich natuurlijk van hun beste kant laten zien. Hieronder lees je alles over het Bundesliga speelschema en programma van verschillende (top)wedstrijden!

De Bundesliga is tegenwoordig één van de leukste competities van Europa. Een van de grote voordelen van een voetbalreis naar Duitsland zijn de relatief lage kosten van een voetbalreis ten opzichte van andere Europese voetbalreizen. Dit onder andere vanwege de korte reisafstanden en lagere ticketprijzen.

De meeste clubs uit ons aanbod bevinden zich binnen een aantal uren rijden; wat te denken van voetbalreizen naar FC Schalke 04, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach of Werder Bremen? Of wellicht een combinerend programma in de Bundesliga?


Belangrijkste data programma Duits voetbal

Wil jij graag weten wanneer een wedstrijd van jouw favoriete club in Duitsland op het programma staat of wanneer er een topwedstrijd gespeeld wordt? Het Bundesliga speelschema is weer bekend geworden waardoor alle competitie- en bekerwedstrijden voor het hele seizoen op het programma staan.

Op vrijdag 18 augustus wordt het nieuwe Bundesliga seizoen afgetrapt met de wedstrijd Werder Bremen – Bayern München. De eerste Rheinland Derby van het seizoen tussen 1. FC Köln en Borsussia Mönchengladbach staat op zaterdag 21 oktober op het Bundesliga-programma. De kraker Borussia Dortmund – Bayern München wordt gespeeld op zaterdag 4 november 2023. Kijk jij al uit naar Der Klassiker?

De laatste speelronde zal komend seizoen gespeeld worden op zaterdag 18 mei 2023. Een intensief seizoen is dan eindelijk achter de rug. Maar met wie als kampioen …?


Speelschema Bundesliga 2023/2024 vs. wedstrijd bezoeken?

Losse voetbaltickets voor de Bundesliga zijn nog populairder bij onze klanten dan een hele voetbalreis. Mede doordat de Duitse clubs zo kort over de grens liggen en hierdoor dus prima zonder overnachting te bezoeken zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod naar de Duitse Bundesliga? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief, ontvang al het nieuws rondom het Bundesliga speelschema 2023/2024 en de te bezoeken wedstrijden. Profiteer als eerst van onze scherpe prijzen!


Zodra het weer mogelijk is een wedstrijd in Duitsland te bezoeken maken wij ons aanbod bekend. Het actuele aanbod voetbalreizen Duitsland en voetbaltickets Duitsland bekijkt u daarna eenvoudig online!