Wedstrijd Arsenal bezoeken

Bestel losse tickets voor thuiswedstrijden van Arsenal FC

Altijd al eens een thuiswedstrijd van Arsenal willen bezoeken? Dan is dit je kans? Waar het in het verleden nogal eens lastig was om een voetbalreis naar Engeland te organiseren, is dit tegenwoordig goed (zelf) te doen. Daarnaast betaal je waarschijnlijk een stuk minder dan een paar jaar geleden. Een wedstrijd Arsenal bezoeken is betaalbaar geworden!

Je bestelt je wedstrijdtickets eenvoudig via onze website en voor een vlucht kijkt u op een van de vele vergelijkingssites voor de goedkoopste vluchten naar Londen. Mocht het nodig zijn, dan kan VoetbalreizenXL ook voor u het hotel in centrum Londen vastleggen.

Compleet verzorgde voetbalreis inclusief hotel en tickets

Kiest u voor gemak, dan is het ook mogelijk om uw voetbalreis inclusief hotel en wedstrijdtickets vast te leggen. Onze medewerkers boeken voor u het hotel en u ontvangt voorafgaand aan het gekozen speelweekend alle reisbescheiden en tickets. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is het boeken van de vlucht naar Londen. Wij adviseren onze klanten om te vliegen naar London Gatwick Airport of London Stansted Airport (afhankelijk van de ligging van uw hotel).

Wedstrijd Arsenal bezoeken in het hypermoderne Emirates Stadium!

Arsenal FC speelt sinds 2006 haar thuiswedstrijden in het hypermoderne Emirates Stadium, ook wel Emirates genoemd. Het prachtige stadion met een fenomenale grasmat biedt zitplaatsen aan 60.338 toeschouwers, waarmee het stadion het op drie na grootste is in Engeland. Een mooie toevoeging van uw voetbalreis naar Arsenal is het volgen van een georganiseerde stadiontour.

Bekijk aanbod tickets Arsenal Bekijk aanbod voetbalreizen Arsenal