Voetbaltickets Schotland Voetbaltickets Schotland

Voetbaltickets Schotland bestellen

Als een van de weinige bieden wij losse voetbaltickets Schotland aan voor wedstrijden uit de Scottish Premiership! De fantastische sfeer in (en buiten) de Schotse stadions, maar natuurlijk ook het hoge niveau waarop deze Schotse topclubs spelen maken een bezoek aan de Scottish Premiership wedstrijden een bijzondere belevenis.

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

"We hebben alles van begin tot het eind meegemaakt!"

Samen met mijn zoon heb ik de wedstrijd Arsenal - Stoke City bezocht. We waren bijna als eerst in het stadion en hebben alles van begin tot het eind meegemaakt! Fantastisch om mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar.

Berry Radstaat

Voetbaltickets Schotland

Bestel je voetbaltickets Schotland veilig en betrouwbaar bij VoetbalreizenXL. Een bezoek aan de Schotse competitie is een èchte aanrader. De ouderwetse Schotse stadions en de gezellige pubs maken je voetbalreis compleet! In Schotland zit je dan ook nog écht dicht op het veld voor de unieke voetbalervaring.

Celtic FC en Rangers FC zijn de grootste en meest bekende clubs van Schotland. De derby tussen Celtic en Rangers staat bekend om zijn harde confrontaties. ‘The Old Firm’ wordt al sinds 1888 gespeeld en is dus 200 jaar (!) oud. In totaal ontmoetten de ploegen elkaar 412 keer en Rangers won er de meeste, 159. Met wie breng jij een bezoek aan deze eeuwenoude derby?

Voetbal liefhebber?
Like onze Facebook pagina en ontvang altijd de laatste aanbiedingen, acties en foto's!

×Grootste aanbieder
Grootste aanbod voetbalreizen en losse voetbaltickets van Nederland en Belgie!
×Geen extra kosten
Wij rekenen geen verzend en/of boekingskosten.