VoetbalreizenXL officieel verkooppunt van FC Barcelona

Vanaf het seizoen 2019/2020 is VoetbalreizenXL als eerste Nederlandse aanbieder ‘authorised ticket partner’ van FC Barcelona. Dit betekent dat officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van de Spaanse kampioen FC Barcelona via VoetbalreizenXL te verkrijgen zijn.

Voetbalreizen Barcelona erg populair

Met de overgang van middenvelders Frenkie de Jong van Ajax en de talentvolle Ludovit Reis van FC Groningen naar FC Barcelona is de populariteit van de Catalaanse voetbalclub in Nederland alleen maar groter geworden. Vanwege de vele Nederlandse invloeden uit het verleden geniet de club uit Barcelona al veel Nederlandse interesse, maar door de komst van de twee jongelingen is dit enkel toegenomen.

Waarom kiezen voor VoetbalreizenXL

check Official ticketpartner FC Barcelona
check Zitplaatsen bij elkaar in het stadion
check Aanbevolen door 100% met het gemiddelde cijfer 9,0!
check Meer dan 15.000+ klanten gingen je voor

Officiële tickets FC Barcelona

Als partner van FC Barcelona biedt VoetbalreizenXL officiële tickets voor thuiswedstrijden van FC Barcelona aan. Hierdoor kunnen Nederlandse, Belgische en Duitse voetbalfans de komende seizoenen eenvoudig een wedstrijd van de Spaanse topclub bezoeken.

Voetbalreis Barcelona samenstellen?

Mocht je na het lezen van deze pagina overtuigd zijn van VoetbalreizenXL om je te helpen bij het samenstellen van je voetbalreis of het bestellen van je tickets voor Barcelona? Check dan direct ons aanbod. Al meer dan 15.000 voetbalfans gingen je voor.

Naast official partner van FC Barcelona is VoetbalreizenXL ook geregistreerd bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Zo weet je dat je onbezorgd op reis kunt met VoetbalreizenXL!

Voetbalreizen FC Barcelona Losse tickets FC Barcelona