Voetbalreis Parijs

Een voetbalreis naar Parijs is sinds kort enorm in populariteit gestegen. Na de komst van absolute topspelers als Kylian Mbappé, Edinson Cavani en Neymar Junior behoort Paris Saint Germain tot de wereldtop. Daarnaast is een bezoek aan de parijzenaren relatief goedkoop en is Parijs een stad die zich uitermate geschikt is als stedentrip.

Bezienswaardigheden tijdens je voetbalreis Parijs

Om te beginnen kenmerkt Parijs zich natuurlijk door de enorme Eiffeltoren. Met 317 meter een behoorlijke jongen. Een fotootje schieten voor de Eiffeltoren zal ongetwijfeld in je planning tijdens je bezoek aan PSG staan. Daarnaast kun je in Parijs overheerlijke crêpes met chocolade eten. Een echte Franse lekkernij in de hoofdstad.

Je beweegt je simpel door de stad met een dagkaartje voor de metro. Zo bezoek je in één dag de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre-Dame en wandel je over de Champs-Élysées onder het toeziend oog van de Arc de Triomphe. Daarnaast is je belangrijkste bezoek natuurlijk het Parc-des-Princes van Paris Saint Germain. Het stadion van PSG biedt plaats aan bijna 50.000 supporters.

Losse tickets PSG?

Ben je op zoek naar losse tickets voor en wedstrijd van PSG dan kun je deze ook eenvoudig en veilig via VoetbalreizenXL bestellen. Zo ben je vrij in het kiezen van je verblijf en transfer naar de Franse hoofdstad. Je ontvangt wel een handige reisgids van ons om je bezoek aan Parijs tot een waar succes te maken! Aanbod losse tickets Paris Saint Germain

Voetbalreis naar PSG?

Als je wel op zoek bent naar een wedstrijdticket met hotelovernachting dan kun je deze bij VoetbalreizenXL helemaal zelf samenstellen. Kies het aantal personen met wie je de reis wilt maken, selecteer een plaats op de tribune en je hotel om vervolgens snel, veilig en eenvoudig je boeking af te ronden. Het uitkijken naar je bezoek aan PSG kan beginnen. Dit doe je dan aan de hand van de handige reisgids die je van ons ontvangt. Hier vind je allerlei handige tips voor je bezoek aan PSG om zo alles uit je voetbalreis naar Paris Saint Germain te halen.

Losse voetbaltickets naar Frankrijk en complete voetbalreizen naar Frankrijk bestel je via VoetbalreizenXL. Wil je een wedstrijd bezoeken en staat deze niet tussen ons aanbod? Neem gerust contact met ons op! Grote kans dat wij toch kaarten kunnen leveren.