Fotoactie VoetbalreizenXL

Algemene voorwaarden fotoactie

Bij deze actie maak je kans op prijzen aangeboden door VoetbalreizenXL. Door deel te nemen aan deze actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van de actievoorwaarden.

Deelnemers verklaren middels deelname aan deze fotowedstrijd uitdrukkelijk dat zij alle auteurs- en intellectuele eigendomsrechten van de ingezonden foto’s bezitten en vrijwaren VoetbalreizenXL van iedere aanspraak door derden. Deelnemers dragen alle eigendomsrechten over aan VoetbalreizenXL.

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geeft de deelnemer VoetbalreizenXL het onbeperkt recht de ingezonden foto’s zonder enige vergoeding (aan de deelnemer) en vrij van (re)productierechten op haar website te publiceren of op enigerlei andere wijze te vermenigvuldigen en commercieel te exploiteren. Ingezonden foto’s zullen nimmer met derde partijen worden gedeeld.

Medewerkers van VoetbalreizenXL zijn uitgesloten van deelname.

Foto’s waarop mogelijk portretrecht rust van derden zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Bekijk foto’s op Facebook