VoetbalreizenXL, het meest persoonlijke voetbalreisbureau van NL en BE!

Voetbalreizen Portugal inclusief hotel en vlucht

Organiseer je unieke voetbalreis naar Portugal in samenwerking met VoetbalreizenXL. Bezoek topclubs als Benfica, FC Porto en Sporting Lissabon en combineer je verblijf met culturele uitstapjes in Lissabon of Porto.

Op het onderdeel 'Klantvriendelijkheid' scoren wij een 8.7!

Voetbalreizen FC Porto

Bezoek grootmacht FC Porto, bestel je tickets online.

Voetbalreizen FC Porto

Voetbalreizen Sporting Lissabon

Bezoek topclub Sporting Lissabon in het sfeervolle Estádio José Alvalade.

Voetbalreizen Sporting Lissabon

Voetbalreizen Benfica

Bezoek landskampioen SL Benfica in het Estádio da Luz!

Voetbalreizen Benfica

"Wederom een mooie belevenis en uiteraard goed geregeld"

Gisteravond bij de wedstrijd Schalke 04- Eintracht Frankfurt geweest samen met mijn zoon Milan. Wederom een mooie belevenis en uiteraard goed geregeld door Voetbalreizen XL.

Berry Radstaat

Voetbalreis naar Portugal inclusief hotelovernachting en vlucht

Ben jij op zoek naar een uniek voetbalreis naar Portugal, dan ben je bij VoetbalreizenXL aan het juiste adres. Bij ons vind je compleet verzorgde voetbalreizen naar drie de grootste clubs van de Portugese competitie, zoals Benfica, Sporting Lissabon en FC Porto.

Citytrip Lissabon of Porto

Tijdens je voetbalreis Portugal combineer je het bezoeken van een sfeervolle voetbalwedstrijd met een bezoek aan prachtige steden als Lissabon en Porto. Beiden steden kennen een rijke geschiedenis en voor culturele hoogstandjes ben je hier aan het juiste adres. Ben je meer van een relaxte citytrip, breng dan een bezoek aan de prachtige Portugese stranden.

Voetbalreis Portugal met hotelovernachting(en) op maat

Standaard verblijf je in een comfortabel drie sterren hotel, maar uiteraard proberen we onze voetbalreizen zo goed mogelijk op maat aan te bieden. Dus verblijf je liever in een hostel of een luxe vier-sterren hotel dan gaan we dat natuurlijk voor je regelen. Wij selecteren onze hotels altijd gunstige gelegen ten opzichte van het stadion en/of het stadscentrum zodat je optimaal van je voetbalreis kunt genieten.

Losse voetbaltickets

Organiseer je liever zelf je hotelovernachting en/of vlucht richting Portugal, dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht voor enkel de voetbaltickets.