Combi-deal: West Ham United en Tottenham Hotspur op 4 & 5 november 2017

Bezoek twee aartsrivalen uit de Premier League in hetzelfde weekend!

In het weekend van 4 en 5 november 2017 is het mogelijk om in twee dagen thuiswedstrijden van zowel West Ham United als Tottenham Hotspur te bezoeken. Een unieke kans om twee aartsrivalen aan het werk te zien en de verschillen te ontdekken tussen beide supportersgroepen.

Sinds vorig seizoen speelt West Ham United haar thuiswedstrijden in het olympische ‘London Stadium’ en speelt Tottenham Hotspur haar wedstrijden dit seizoen tijdelijk in het heilige ‘Wembley Stadium’. Stuk voor stuk is het geen Upton Park of White Hart Lane, maar het is natuurlijk fantastisch om deze twee voetbaltempels te bezoeken.

Planning voor uw voetbalreis

Gezien het vroege aanvangstijdstip van Tottenham Hotspur – Crystal Palace is het ideaal om een 2-daagse reis te boeken en zodoende het maximale uit uw voetbalweekend te halen. Het weekend ziet er als volgt uit:

  • Zaterdag 4 november, 17:30 uur (lokale tijd): West Ham United – Liverpool,
  • Een overnachting van zaterdag op zondag in een centraal gelegen 3* hotel, inclusief ontbijt,
  • Zondag 5 november, 12:00 uur (lokale tijd): Tottenham Hotspur – Crystal Palace.

Bovenstaand arrangement bieden wij aan voor €299,00 per persoon. Dit arrangement kunt u aanvragen via onderstaande link, vervolgens ontvangt u binnen één werkdag een offerte per mail. In plaats van West Ham United – Tottenham Hotspur is het ook mogelijk om Millwall – Burton Albion te bezoeken op zaterdag, de kosten voor het 2-daagse pakket zullen dan €199,00 per persoon zijn.

Wij adviseren u graag over een passende vlucht

Zoals u ziet is de vlucht bij dit 2-daagse pakket niet inbegrepen. Wij voorzien u echter natuurlijk graag van advies bij het vinden van de ‘beste’ vlucht. Via EasyJet boekt u al een vlucht voor maximaal € 100,00 per persoon, gebaseerd op een vertrek vanuit Amsterdam naar Londen Stansted of Gatwick. 

Meer informatie of boeken

Bekijk het overzicht wedstrijden van Tottenham Hotspur, West Ham United en Liverpool of neem telefonisch contact met ons op via 085-3036791.

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.