Statistieken van de koplopers 2018/2019

Welke voetbalclub scoort de meeste goals per wedstrijd? Welke spelers speelden de meeste wedstrijden tot nu toe? Welke club speelt op basis van de statistiek het meest aantrekkelijke voetbal? VoetbalreizenXL zocht voor je uit hoe goed de koplopers in de vijf beste competities van de wereld nou eigenlijk écht zijn! Laat je verrassen door de statistieken.

Verder lezen

Busreis FC Schalke 04 – Werder Bremen

VoetbalreizenXL stelt vanaf het seizoen 2018/19 busreizen ter beschikking. Op zaterdag 20 oktober stond de eerste busreis op het programma! In dit blog lees je alles over deze busreis.

Verder lezen

VoetbalreizenXL is verhuisd

Misschien heb je al eens iets voorbij zien komen op onze Facebook of Instagram pagina.. We zijn verhuisd! Na een geweldig seizoen 2017/18 in ons kantoor oude kantoor zijn we uit ons trainingsjasje gegroeid en hebben we een mooie transfer gemaakt naar De Veengang 1, uiteraard in het vertrouwde Oosterwolde! We betrekken een prachtig kantoorpand (Businesss Centrum Oosterwolde) op een A-locatie met een geweldige entree, ruime kantoren en een frisse uitstraling. Iets wat goed past bij een jong, groeiend en ambitieus voetbalreisbureau. Klussen in de avonduren Het kantoor was al enkele jaren niet meer in gebruik en kon een behoorlijke…

Verder lezen

Het duurste elftal ter wereld

Wij van VoetbalreizenXL zochten voor je uit wat de duurste speler per positie is. Zo vind je in dit elftal een Nederlander, drie Brazilianen en maar liefst vier Fransen!

Verder lezen

8 tips voor een bezoek aan Parijs

Een wedstrijd bezoeken van Paris Saint-Germain is sinds kort een zeer populaire onder onze klanten. En om u goed voorbereid op voetbalreis naar Parijs te sturen hebben wij dit blog geschreven met 8 handige tips voor uw bezoek aan de stad van de liefde!

Verder lezen

Welke pub bezoek je bij welke club

Wanneer je voor het eerst bij een club in het buitenland komt is het altijd zoeken naar de juiste, oftewel de gezelligste, pub/ café om voor de wedstrijd te kunnen bezoeken. Dit om alvast in de sfeer van de wedstrijd te komen en zodoende het maximale uit je voetbalreis te halen.

Verder lezen

Elk Kind Een Bal Business Club event bij de KNVB

Sinds 2018 is VoetbalreizenXL trots ambassadeur van de Stichting Elk Kind Een Bal. Elk Kind Een Bal zet zich in om kinderen een succesverhaal te geven en hebben naar eigen zeggen dé formule gevonden in de vorm van een bal. Wij van VoetbalreizenXL werden als ambassadeurs van deze stichting uitgenodigd op de EKEB Business Club event bij de KNVB. Onderweg naar Zeist Sidney en ik (David) vetrokken rond een uurtje of 11 richting Zeist waar de KNVB campus is gevestigd. Om 13:00 uur werden wij vriendelijk ontvangen door Germain van Stichting Elk Kind Een Bal. Onder het genot van een…

Verder lezen

VoetbalreizenXL en stichting Elk kind een bal

VoetbalreizenXL is sinds kort ambassadeur van de stichting Elk kind een bal. Elk kind een bal zet zich in om kinderen een succesverhaal te geven en hebben naar eigen zeggen dé formule gevonden in de vorm van een bal! VoetbalreizenXL is erg trots om verbonden te zijn aan zo'n mooie organisatie.

Verder lezen

Waar koop je tickets voor vrouwenvoetbal?

De laatste tijd krijgen we steeds meer vraag naar het bezoeken van een voetbalwedstrijd van vrouwen in het Buitenland. Daarom hebben wij hier wat informatie over vrouwenvoetbal en eventuele mogelijkheden. Voor het mannenvoetbal betaal je over het algemeen redelijk wat geld om een wedstrijd te bezoeken, in het vrouwenvoetbal is dit (nog) niet het geval. Het vrouwenvoetbal wordt veelal afgewerkt op de trainingsaccomodaties van de clubs waardoor er voor de meeste wedstrijden geen echte officiele ticketverkoop online is. Wedstrijd vrouwenelftal + stadiontour Ben je in bijvoorbeeld Barcelona, wil je graag Camp Nou bezoeken, maar vind je een wedstrijd van Messi…

Verder lezen

Een voetbalwedstrijd van Engeland bezoeken

Ben jij ook zo verveeld in de weekenden dat er geen competitievoetbal is? Niet getreurd, wij denken de oplossing voor je te hebben voor het eerstvolgende interlandweekend. Bezoek het nationale elftal van Engeland in het heilige Wembley Stadium en bezoek één of beide thuiswedstrijden van het Engelse elftal!

Verder lezen