Combi-deal: Bezoek Arsenal – Liverpool en West Ham United – Newcastle United op 22 en 23 december

Altijd al eens een voetbalwedstrijd in Engeland willen bekijken in de decembermaanden? Maak kennis met de typische Engelse kerstsfeer, maar geniet bovenal van topvoetbal in Londen.

In het weekend van vrijdag 22 december en zaterdag 23 december kunnen we u een heerlijke Londen Combi-deal aanbieden. Op vrijdag 22 december speelt Arsenal thuis de topper tegen Liverpool. Op zaterdag 23 december speelt West Ham United tegen Newcastle United. Maak kennis met het prachtige olympische ‘London Stadium’.

Planning voor uw gecombineerde voetbalreis:

  • Vrijdag aankomst in drie sterren hotel (inclusief ontbijt), centraal gelegen in Londen
  • Vrijdagavond Arsenal – Liverpool (19:45 uur – lokale tijd)
  • Zaterdagmiddag West Ham United – Newcastle (15:00 uur – lokale tijd)
  • Zondagmorgen lekker ontbijten en uitchecken

Dit 3-daagse voetbalarrangement is te boeken voor € 399,- per persoon. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Voor beide wedstrijden geldt dat de prijs is gebaseerd op korte zijde tickets. Lange zijde tickets of specifieke wensen mogelijk tegen meerprijs. Je verblijft van vrijdag tot zondag in een centraal gelegen drie sterren hotel waarbij ontbijt inbegrepen is.

Wij adviseren u graag over een passende vlucht

In deze aanbieding is de vlucht niet inbegrepen. Wij voorzien u echter natuurlijk graag van advies bij het vinden van de ‘beste’ vlucht. Via EasyJet boekt u al een vlucht voor maximaal € 100,00 per persoon, gebaseerd op een vertrek vanuit Amsterdam naar Londen Stansted of Gatwick.

Meer informatie en boeken

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *