Speelschema Real Madrid 2023/2024

Real Madrid heeft zich sterk weten te houden na Cristiano Ronaldo’s vertrek. Er spelen natuurlijk nog genoeg andere sterspelers in het team, dus er is absoluut geen sprake van gebrek aan talent. Gaat het Real dit seizoen lukken om de La Liga titel te winnen? Legende Carlo Ancelotti blijft positief en verwacht er weer een titel bij op te tellen in 2024. Daarnaast gaat de club opnieuw een gooi doen naar de Champions League, en hopelijk met succes dit keer. Wil jij graag weten welke topwedstrijden er op welke data gespeeld worden? En op welke dag Real Madrid misschien wel een kampioenschap te vieren hebben? Lees dan snel verder en pluis het speelschema van Real Madrid helemaal uit.

Start en einde seizoen voor Real Madrid

In een compleet verbouwd en gerenoveerd Estadio Santiago Bernabéu gaat Real Madrid op jacht de zoveelste landstitel. Deze jacht begint voor Real Madrid op 12 augustus 2023 met een uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao. Volgens de statistieken zou dit een easy win moeten zijn voor de club uit Madrid. De eerste El Clásico van het seizoen 2023/2024 is in het weekend van 29 oktober 2023 en Real Madrid speelt hier uit bij FC Barcelona. De tweede vindt plaats in het weekend van 21 april 2024 . De laatste wedstrijd van het seizoen is Real Madrid – Real Betis, deze staat gepland in het weekend van 26 mei 2024  op het speelschema.

Het speelschema Real Madrid 2023/2024

Bekijk ons aanbod en kies de wedstrijd van Real Madrid uit waar jij graag naartoe wilt. Ook het nieuwe voetbalseizoen hopen wij veel reizigers weer een unieke voetbalervaring te kunnen bieden. Vele voetballiefhebbers kijken er naar uit het gloednieuwe Santiago Bernabéu te bewonderen. Bekijk hieronder het aanbod voor tickets en complete reizen naar Real Madrid.

Aanbod tickets Real Madrid Complete voetbalreizen naar Real Madrid