Speelschema Real Madrid 2019/2020

De supporters van Real Madrid zullen alles behalve tevreden zijn geweest met de behaalde resultaten uit het afgelopen seizoen. De club uit de Spaanse hoofdstad eindigt op de 3e plek met een ruime achterstand op kampioen FC Barcelona. Ook de Champions League was dit jaar geen succes met de vroege uitschakeling tegen Ajax. In het seizoen 2019/2020 zal Real Madrid weer orde op zaken willen stellen in zowel La Liga als de Champions League. We kunnen komende periode waarschijnlijk flink wat transfers verwachten in de Spaanse hoofdstad. Zo kwamen Eden Hazard, Luka Jovic en Eder Militao al naar de Spaanse grootmacht.

Start en einde seizoen voor Real Madrid

Real Madrid begint het seizoen 2019/2020 in het weekend van 16-18 augustus. Dit is de ideale periode om als voetballiefhebber een wedstrijd van Real Madrid te bezoeken onder de Spaanse zon. Het seizoen van Real Madrid zal worden afgesloten in het weekend van 20-24 mei 2020 zodat de internationals genoeg tijd hebben zich voor te bereiden op het EK.

Het speelschema Real Madrid 2019/2020

Het eerste thuisduel in de competitie van Real Madrid staat op zondag 25 augustus op het programma. Real Vallodolid is dan de tegenstander in het Estadio Santiago Bernabeu. Bekijk hieronder het aanbod voor tickets en complete reizen naar Real Madrid.

Aanbod tickets Real Madrid Complete voetbalreizen naar Real Madrid