Speelschema Real Madrid 2020/2021

Tegen de meeste verwachtingen in wist Real Madrid zich in het seizoen 2019/2020 te kronen tot landskampioen van Spanje, dit voor de 34e keer in historie van de club. In een vreemd seizoen met de “Corona-break” wist Real Madrid thuis op het trainingscomplex kampioen te worden tegen Villareal. Met uitblinkende spelers als Sergio Ramos, Karim Benzema en enkele nieuwe frisse krachten hoopt Real Madrid onder leiding van Zinedine Zidane ook het seizoen 2020/2021 weer kampioen van Spanje te gaan worden. Daarnaast gaat de club opnieuw een gooi doen naar de Champions League, waar zij in 2019/2020 vroegtijdig uitgeschakeld werden door Manchester City.

Start en einde seizoen voor Real Madrid

In een compleet verbouwd en gerenoveerd Estadio Santiago Bernabéu gaat Real Madrid op jacht naar haar 35e landstitel. Deze jacht begint voor Real Madrid op zondag 13 september 2020 met een thuiswedstrijd tegen Getafe CF. Historisch gezien is dit geen gemakkelijke wedstrijd tegen de club die vijftien kilometer verderop gelegen is. De eerste El Clasico van het seizoen 2020/2021 is in het weekend van 23-26 oktober, uit bij FC Barcelona. De eerste echte topwedstrijd in Santiago Bernabéu is de Madrileense derby tegen Atlético Madrid, in het weekend van 11-14 december 2020. De laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen is Real Madrid – Villareal, deze staat voor zondag 23 mei 2021 op het speelschema.

Het speelschema Real Madrid 2020/2021

Zodra het weer mogelijk is om een (thuis)wedstrijd van Real Madrid te gaan bezoeken zullen wij ons aanbod op onze website plaatsen. Ook het nieuwe voetbalseizoen hopen wij veel reizigers weer een unieke voetbalervaring te kunnen bieden. Vele voetballiefhebbers kijken er naar uit het gloednieuwe Santiago Bernabéu te bewonderen. Bekijk hieronder het aanbod voor tickets en complete reizen naar Real Madrid.

Aanbod tickets Real Madrid Complete voetbalreizen naar Real Madrid