Speelschema Real Madrid 2022/2023

Real Madrid heeft zich sterk weten te houden na Cristiano Ronaldo’s vertrek. Zo zijn ze afgelopen seizoen weer landskampioen geworden. Er spelen natuurlijk nog genoeg andere sterspelers in het team, dus er is absoluut geen sprake van gebrek aan talent. Gaat het Real dit seizoen weer lukken om de La Liga titel te winnen? Legende Carlo Ancelotti blijft positief en verwacht er weer een titel bij op te tellen in 2023. Daarnaast gaat de club opnieuw een gooi doen naar de Champions League, en hopelijk met succes dit keer. Wil jij graag weten welke topwedstrijden er op welke data gespeeld worden? En op welke dag Real Madrid misschien wel een kampioenschap te vieren hebben? Lees dan snel verder en pluis het speelschema van Real Madrid helemaal uit.

Start en einde seizoen voor Real Madrid

In een compleet verbouwd en gerenoveerd Estadio Santiago Bernabéu gaat Real Madrid op jacht de zoveelste landstitel. Deze jacht begint voor Real Madrid op zondag 14 augustus 2022 met een uitwedstrijd tegen AD Almería. Volgens de statistieken zou dit een easy win moeten zijn voor de club uit Madrid. De eerste El Clásico van het seizoen 2022/2023 is in het weekend van 15-16 oktober en is in Estadio Santiago Bernabéu. De tweede vindt plaats in het weekend van 18-19 maart 2023. De laatste wedstrijd van het seizoen is Real Madrid – Athletic Bilbao, deze staat voor zondag 4 juni 2023 op het speelschema.

Het speelschema Real Madrid 2022/2023

Bekijk ons aanbod en kies de wedstrijd van Real Madrid uit waar jij graag naartoe wilt. Ook het nieuwe voetbalseizoen hopen wij veel reizigers weer een unieke voetbalervaring te kunnen bieden. Vele voetballiefhebbers kijken er naar uit het gloednieuwe Santiago Bernabéu te bewonderen. Bekijk hieronder het aanbod voor tickets en complete reizen naar Real Madrid.

Aanbod tickets Real Madrid Complete voetbalreizen naar Real Madrid