Speelschema FC Barcelona 2023/2024

Na het vertrek van wereldster Lionel Messi ging het even slecht met FC Barcelona. Het leek wel alsof ze van hun troon afgestoten waren. Toch gaat het weer beter met de club en behaald het weer de successen die je mag verwachten van een club als FC Barcelona. Barcelona werd voor het eerst sinds seizoen 2018/2019 weer kampioen . Met trainer Xavi Hernández en een aantal nieuwe namen hopen ze natuurlijk dit jaar weer kampioen te worden. Ondanks de iets lastigere wedstrijden tegen Real Madrid en Atlético Madrid, gelooft Hernández dat ze dit seizoen opnieuw veel kans maken op de La Liga titel. Lees verder om meer te weten te komen over het speelschema van FC Barcelona in seizoen 2023/2024 en kies de wedstrijd uit die jij graag wilt bezoeken!

Start en einde seizoen voor FC Barcelona

FC Barcelona start het seizoen met een uitwedstrijd tegen Getafe. Deze wedstrijd staat vooralsnog gepland op zondag 13 augustus 2023. De eerste echte moeilijke wedstrijd gaat gespeeld worden op 27 augustus, dan speelt Barcelona uit tegen Villareal. Waar jij je agenda voor vrijhoudt, is natuurlijk El Clásico. Deze zullen in het seizoen 2023/2024 plaatsvinden in het weekend van 29 oktober en in het weekend van 21 april. Deze eerste El Clásico zal gespeeld worden bij Barcelona thuis maar niet in het legendarisch Camp Nou aangezien deze in verbouwing is. De laatste speelronde wordt op 26 mei 2024 gespeeld en dan nemen zij het op tegen Sevilla.

Het speelschema FC Barcelona 2023/2024

Bekijk ons aanbod snel op onze website en ontdek op welke data nog meer fantastische wedstrijden plaatsvinden. Voor het aanbod losse tickets voor FC Barcelona of het samenstellen van geheel verzorgde voetbalreizen naar Barca, kun je via onderstaande knoppen het aanbod bekijken.

Aanbod tickets FC Barcelona Complete voetbalreis samenstellen naar FC Barcelona