Speelschema FC Barcelona 2022/2023

Na het vertrek van wereldster Lionel Messi gaat het slecht met FC Barcelona. Het lijkt wel alsof ze van hun troon afgestoten zijn. Toch slagen ze er nog wel in om de top drie van de ranglijsten van La Liga te blijven. Maar wanneer boeken ze weer de resultaten die wij verwachten van de fantastische club? Trainer Xavi Hernández heeft goede hoop voor seizoen 2022/2023. Ondanks de iets lastigere wedstrijden tegen Real Madrid en Atlético Madrid, gelooft Hernández dat ze dit seizoen veel kans maken op de La Liga titel. Herpakt FC Barcelona zich weer en winnen zij dit seizoen eindelijk het landskampioenschap weer? Lees verder om meer te weten te komen over het speelschema van FC Barcelona in seizoen 2022/2023 en kies de wedstrijd uit die jij graag wilt bezoeken!

Start en einde seizoen voor FC Barcelona

FC Barcelona start het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano. Deze wedstrijd staat vooralsnog gepland op zaterdag 13 augustus 2022. De eerste echte topwedstrijd is in het weekend van 3-4 september 2022 tegen Sevilla. Waar jij je agenda voor vrijhoudt, is natuurlijk El Clásico. Deze zullen in het seizoen 2022/2023 plaatsvinden in het weekend van 15-16 oktober en in 18-19 maart. De laatste vindt plaats in het gigantische Camp Nou. De laatste speelronde wordt op 4 juni 2023 gespeeld en dan nemen zij het op tegen Celta de Vigo.

Het speelschema FC Barcelona 2022/2023

Bekijk ons aanbod snel op onze website en ontdek op welke data nog meer fantastische wedstrijden plaatsvinden. Voor het aanbod losse tickets voor FC Barcelona of het samenstellen van geheel verzorgde voetbalreizen naar Barca, kun je via onderstaande knoppen het aanbod bekijken.

Aanbod tickets FC Barcelona Complete voetbalreis samenstellen naar FC Barcelona