Speelschema FC Barcelona 2020/2021

Voor FC Barcelona is seizoen 2019/2020 uitgelopen tot een mislukking. Met een totaal aan 82 punten eindigde de club op nummer twee achter Real Madrid, zij behaalden vijf punten meer. Onder andere Lionel Messi sprak zijn grote onvrede uit over de trainer, de selectie en het beleid van de club. Met Ronald Koeman als kersverse nieuwe trainer moet de selectie een opfrisbeurt krijgen om in het seizoen 2020/2021 weer mee te gaan doen om de prijzen. Een loodzware, maar uitdagende klus voor de ex-bondscoach van het Nederlands elftal!

Start en einde seizoen voor FC Barcelona

FC Barcelona, Frenkie de Jong en Ronald Koeman zullen het seizoen starten met een thuiswedstrijd tegen promovendus Elche. Deze wedstrijd staat vooralsnog gepland op zondag 13 september 2020. De eerste echte topwedstrijd is in het weekend van 2-5 oktober 2020, thuis tegen Europa League winnaar Sevilla. Waar onder andere Ivan Rakitić is teruggekeerd en Luuk de Jong in de spits staat. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen is FC Barcelona – Celta de Vigo, deze wedstrijd wordt gespeeld in het weekend van 14-17 mei 2021.

Het speelschema FC Barcelona 2020/2021

Zodra het weer mogelijk is om het FC Barcelona van Ronald Koeman en Frenkie de Jong te bezoeken zullen wij ons aanbod op onze website plaatsen. Hopelijk gaat dit gebeuren voor het weekend van 23-26 oktober 2020, wanneer derby El Clasico op het programma staat. De kraker FC Barcelona – Real Madrid. Voor het aanbod losse tickets voor FC Barcelona of het samenstellen van geheel verzorgde voetbalreizen naar Barca, kun je via onderstaande knoppen het aanbod bekijken.

Aanbod tickets FC Barcelona Complete voetbalreis samenstellen naar FC Barcelona