Speelschema FC Barcelona 2019/2020

FC Barcelona is afgelopen seizoen met een ruime voorsprong kampioen van La Liga geworden. Het seizoen van FC Barcelona zal echter niet helemaal geslaagd zijn door de uitschakeling in de halve finale Champions League. In het seizoen 2019/2020 zal FC Barcelona weer alle zeilen bijzetten om naast het kampioenschap ook mee te strijden om de winst in de Champions League.

Start en einde seizoen voor FC Barcelona

Het seizoen 2019/2020 start voor FC Barcelona in het weekend van 16-18 augustus. Voor vakantiegangers wellicht een mooie mogelijkheid om een wedstrijd van FC Barcelona te bezoeken. De laatste speelronde voor FC Barcelona zal gespeeld worden in het weekend van 22-24 mei 2020.

Het speelschema FC Barcelona 2019/2020

FC Barcelona speelt haar eerste thuiswedstrijd op Zondag 25 augustus tegen Real Betis. De Spaanse subtopper is direct een mooie tegenstander voor de club van Lionel Messi en Frenkie de Jong. Voor het aanbod losse tickets voor FC Barcelona of het samenstellen van geheel verzorgde voetbalreizen naar Barca, kun je via onderstaande knoppen het aanbod bekijken.

Aanbod tickets FC Barcelona Complete voetbalreis samenstellen naar FC Barcelona