Speelschema Juventus 2020/2021

Afgelopen seizoen 2019/2020 werd Juventus voor de negende keer op rij kampioen van Italië, onder andere door een uitblinkende Cristiano Ronaldo. Vanwege de vroege uitschakeling in de Champions League, door Olympique Lyon, is trainer/coach Sarri op straat gezet. In het seizoen 2020/2021 zal Juventus wederom gaan strijden om het kampioenschap, maar is de roep om de Champions League titel misschien wel groter dan ooit. Zal kersverse trainer Andrea Pirlo dit voor elkaar gaan krijgen?

Start en einde seizoen voor Juventus

Juventus is het voetbalseizoen 2020/2021 goed begonnen met een 3-0 overwinning op Sampdoria, onder andere Cristiano Ronaldo heeft zijn eerste doelpunt alweer bij kunnen schrijven. De eerste topwedstrijd van Juventus staat gepland op zondag 04 oktober, concurrent Napoli is dan de tegenstander in het Juventus Stadium. De laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen voor Juventus staat gepland in het weekend van 23 mei 2021. Kan Juventus tegen het Bologna van Mitchell Dijks de tiende landstitel op rij (!) binnen gaan slepen?

Speelschema Juventus 2020/2021

Zodra het weer mogelijk is om Juventus, Cristiano Ronaldo, Matthijs de Ligt en vele andere sterren te bezoeken zullen wij ons aanbod zo snel mogelijk online plaatsen. Bekijk via onderstaande knoppen ons aanbod tickets of stel je eigen voetbalreis naar Juventus samen!

Aanbod tickets Juventus Voetbalreis naar Juventus samenstellen