Speelschema Juventus 2023/2024

Juventus is een ware topclub in Italië en heeft ook al heel wat nationale kampioenschappen mogen vieren. De club afkomstig uit Turijn wordt daarom ook veel bezocht door niet alleen Italianen, maar ook door toeristen. Gaat het Massimiliano Allegri lukken om Juventus weer landskampioen te maken? De trainer is altijd positief en probeert ook dit seizoen weer voor de winst te gaan. Lees verder en ontdek het volledige speelschema van seizoen 2023/2024 van Juventus.

Start en einde seizoen voor Juventus

Juventus mag het uit opnemen tegen Udinese tijdens de eerste speelronde van het seizoen 2023/2024 op zondag 20 augustus. Vervolgens vindt de echt spannende wedstrijd plaats in het weekend van 22 oktober 2023 waar ze AC Milaan moeten zien te verslaan. De eerste Derby della Mole, die tussen Juventus en Torino gespeeld wordt, kun je bezoeken op in het weekend van 8 oktober 2023. Op zondag 26 mei speelt Juventus haar laatste wedstrijd en die wordt thuis gespeeld tegen Monza.

Speelschema Juventus 2023/2024

Door ons aanbod te checken, kun je de wedstrijd uitkiezen die jij graag wilt bezoeken. Bekijk via onderstaande knoppen ons aanbod van Juventus-tickets of stel je eigen voetbalreis naar Juventus samen!

Aanbod tickets Juventus Voetbalreis naar Juventus samenstellen