Speelschema Juventus 2022/2023

Juventus is een ware topclub in Italië en heeft ook al heel wat nationale kampioenschappen mogen vieren. De club afkomstig uit Turijn wordt daarom ook veel bezocht door niet alleen Italianen, maar ook door toeristen. Gaat het Massimiliano Allegri lukken om Juventus weer landskampioen te maken? De trainer is altijd positief en probeert ook dit seizoen weer voor de winst te gaan. Lees verder en ontdek het volledige speelschema van seizoen 2022/2023 van Juventus.

Start en einde seizoen voor Juventus

Juventus mag het opnemen tegen Sassuolo tijdens de eerste speelronde van het seizoen 2022/2023 op maandag 15 augustus. Vervolgens vindt de echt spannende wedstrijd plaats in het weekend van 27-28 augustus waar ze AS Roma moeten zien te verslaan. De eerste Derby della Mole, die tussen Juventus en Torino gespeeld wordt, kun je bezoeken op zaterdag 15 oktober. Op zondag 4 juni speelt Juventus haar laatste wedstrijd en die wordt gespeeld tegen Udinese.

Speelschema Juventus 2022/2023

Door ons aanbod te checken, kun je de wedstrijd uitkiezen die jij graag wilt bezoeken. Bekijk via onderstaande knoppen ons aanbod van Juventus-tickets of stel je eigen voetbalreis naar Juventus samen!

Aanbod tickets Juventus Voetbalreis naar Juventus samenstellen