Speelschema Bayern München 2022/2023

Bayern München is op stipt de populairste voetbalclub in Duitsland en dat is niet zonder reden. Het komt namelijk vaak voor dat zij een aantal seizoenen achter elkaar de Bundesliga titel winnen. Dit seizoen zullen zij ongetwijfeld weer mee doen in de race om landskampioen te worden. De supporters van de club hebben er in ieder geval vertrouwen in en zien Bayern München graag weer kampioen worden in seizoen 2022/2023. De club moet wel op z’n hoede zijn voor clubs als Borussia Dortmund en het pas gepromoveerde Union Berlin die zeker niet stil zullen zitten dit seizoen.

Start en einde seizoen voor Bayern München

Bayern München trapt het seizoen 2022/2023 af met een uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt op vrijdag 5 augustus. De eerste topper tussen Bayern München en Borussia Dortmund zal plaatsvinden op zaterdag 8 oktober in het Signal Iduna Park. De Duitse Klassieker wordt op 1 april 2023 gehouden in de Allianz Arena. De laatste speelronde is gepland in het weekend van 27-28 mei. Bayern München sluit het seizoen in 2023 af met een wedstrijd tegen 1. FC Köln.

Het speelschema Bayern München 2022/2023

Ben jij benieuwd hoe het speelschema van Bayern München 2022/2023 eruit ziet? Bekijk daarvoor onderstaande knoppen met het aanbod losse tickets en complete voetbalreizen naar FC Bayern München.

Tickets voor FC Bayern München Voetbalreis naar FC Bayern München samenstellen