Speelschema Manchester United 2020/2021

Het seizoen 2019/2020 begon voor Manchester United en trainer/coach Ole Gunnar Solskjaer teleurstellend. Na de “Corona-break” kwam het elftal echter op stoom en was het qua verliespunten zelfs de beste ploeg uit de Premier League. Mede dankzij winteraanwist Bruno Fernandes wist Manchester United een knappe derde plaats op de ranglijst te behalen waardoor zij in seizoen 2020/2021 weer deel zullen nemen aan de Champions League, waar de club natuurlijk thuis hoort. Manchester United wordt door de kenners in het nieuwe seizoen gezien als één van de kandidaten voor de titel!

Start en einde seizoen voor Manchester United

De jacht naar een nieuwe landstitel begint voor Manchester United op zaterdag 19 september 2020.  De thuiswedstrijd op Old Trafford tegen Crystal Palace staat dan op het programma. De Manchester-derby, thuis tegen Manchester City staat gepland in het weekend van 11-14 december 2020. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen is in het weekend van 14-17 mei 2021 tegen promovendus Fulham. Wij kijken nu al uit naar de krakers tegen onder andere Liverpool en Manchester City.

Het speelschema Manchester United 2020/2021

Wanneer het weer mogelijk is om Manchester United te gaan bezoeken zullen wij ons aanbod op de website plaatsen. Voor ons aanbod naar één van de 19 thuiswedstrijden van Manchester United, klik je eenvoudig op onderstaande buttons!

Aanbod tickets Manchester United Voetbalreis samenstellen naar Manchester United