Speelschema Manchester United 2023/2024

Manchester United is een tijdperk van pieken en dalen ingetreden. Zij behalen soms een verassende tweede plek en belanden vervolgend op een teleurstellende zesde plek. Met Ten Hag als nieuwe hoofdtrainer hoopt United dit seizoen hoge ogen te gooien. De club hoopt met spelers als Rashford en Bruno Fernandes dit seizoen weer een Premier League titel binnen te slepen. Wil jij graag weten wanneer Manchester United in hun legendarische Old Trafford speelt? Lees dan snel verder en ontdek alles over het speelschema van Manchester United voor het seizoen 2023/2024.

Start en einde seizoen voor Manchester United

De jacht naar een nieuwe landstitel begint voor Manchester United op maandag 14 augustus 2023.  De thuiswedstrijd op Old Trafford tegen Wolverhampton amp; staat dan op het programma. De eerste Manchester-derby, staat gepland 28 oktober 2023. Deze vindt plaats in Old Trafford. Als je de spannende Manchester-derby graag in Old Trafford wil bezoeken, houdt dan zaterdag 28 oktober vrij in je agenda. Zondag 19 mei vindt de laatste speelronde van de Premier League plaats en dan neemt Manchester United het op tegen Brighton & Hove Albion. Wij kijken nu al uit naar de krakers tegen onder andere Manchester City en Liverpool.

Het speelschema Manchester United 2023/2024

Check ons volledige aanbod van Manchester United tickets en voetbalreizen en klik eenvoudig op onderstaande buttons voor een volledig overzicht!

Aanbod tickets Manchester United Voetbalreis samenstellen naar Manchester United