Speelschema Manchester United 2022/2023

Manchester United is een tijdperk van pieken en dalen ingetreden. Zij behalen soms een verassende tweede plek en belanden vervolgend op een teleurstellende zesde plek. Met Ten Hag als nieuwe hoofdtrainer hoopt United dit seizoen hoge ogen te gooien. De club hoopt met spelers als Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes dit seizoen weer een Premier League titel binnen te slepen. Wil jij graag weten wanneer Manchester United in hun legendarische Old Trafford speelt? Lees dan snel verder en ontdek alles over het speelschema van Manchester United voor het seizoen 2022/2023.

Start en einde seizoen voor Manchester United

De jacht naar een nieuwe landstitel begint voor Manchester United op zondag 7 augustus 2023.  De thuiswedstrijd op Old Trafford tegen Brighton & Hove Albion staat dan op het programma. De eerste Manchester-derby, staat gepland 2 oktober 2022. Deze vindt niet plaats in Old Trafford. Als je de spannende Manchester-derby graag in een thuiswedstrijd wil bezoeken, houd dan zaterdag 14 januari vrij in je agenda. Zondag 28 mei vindt de laatste speelronde van de Premier League plaats en dan neemt Manchester City het op tegen Fulham. Wij kijken nu al uit naar de krakers tegen onder andere Manchester City en Liverpool.

Het speelschema Manchester United 2022/2023

Check ons volledige aanbod van Manchester United tickets en voetbalreizen en klik eenvoudig op onderstaande buttons voor een volledig overzicht!

Aanbod tickets Manchester United Voetbalreis samenstellen naar Manchester United