Groepsreizen

Maatwerk voetbalreizen voor groepen en bedrijven

Voor groepen vanaf 9 personen kunnen wij u een geheel op maat gemaakte voetbalreis aanbieden. Hierbij inventariseren wij uw wensen en verzorgen wij een programma dat hier volledig op aansluit. Een op maat gemaakte voetbalreis is interessant voor vriendengroepen, voetbalteams en voor bedrijven. Of u nu kiest voor een volledig ingevuld programma of een programma waarbij ruimte is voor veel eigen inbreng, wij gaan ervoor zorgen dat uw wensen vertaald worden naar een passend programma!

VoetbalreizenXL neemt u van begin tot eind alle zorgen uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw groepreis volledig georganiseerd is en vlekkeloos kan verlopen. Bent u al enthousiast?

Stel samen met ons uw eigen voetbalreis samen

Tijdens het samenstellen van uw voetbalreis voor groepen is nog een ruime keus uit diverse hotels, eetgelegenheden en eventuele bezichtigingen om uw voetbalreis compleet te maken. Informeer naar de diverse mogelijkheden en stel samen met ons uw ideale programma samen.

Enkele mogelijkheden:

  • Stadion rondleiding (niet op speeldag)
  • Fietstour door speelstad
  • Bezoek aan bierbrouwerij
  • Rondleiding voetbalmuseum

Bedrijfsuitje of incentive organiseren?

Voetbalreizen zijn enorm geschikt voor uw bedrijfsuitje of incentive. Een bezoek aan een wereldstad en een prachtige voetbalwedstrijd zijn de ingrediënten voor een geslaagde groepsreis. Bezorg de medewerkers van uw bedrijf een prachtige voetbalervaring met voetbalreizen voor groepen naar een van de Europese topclubs.

Meer informatie? Ontvang vrijblijvend een offerte!

Op basis van je specifieke wensen maken wij graag een offerte op maat. Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een offerte.

  • Wedstrijd  • Uw persoonlijke gegevens