Speelschema Primera División 2021/2022

Binnenkort wordt het speelschema voor de Spaanse La Liga bekend gemaakt. Na een jaar zonder voetbal met publiek is het hopelijk weer mogelijk om voetbalwedstrijden in Spanje te bezoeken. Voetbalreizen naar Real Madrid en FC Barcelona zijn nog steeds enorm populair bij onze klanten. Kan FC Barcelona zich revancheren van afgelopen seizoen? Krijgt trainer Ronald Koeman zijn manschappen richting een nieuwe titel? Of is het wellicht toch trainer Carlo Ancelotti die met Real Madrid een gooi naar de titel gaat doen? Met sterren als Lionel Messi & Frenkie de Jong aan de kant van Barcelona en Karim Benzema & Luka Modric aan de kant van de Madrilenen belooft het weer een ongekend spannende strijd te worden. Ook de derby tussen Sevilla en Real Betis is een veel geboekte wedstrijd en staat bij veel voetballiefhebbers op de bucketlist.

Belangrijke data voor seizoen 2021/2022

Het nieuwe seizoen start voor alle La Liga clubs in het weekend van …. . Voor vakantiegangers wellicht een mooie mogelijkheid om een Spaanse voetbalwedstrijd te bezoeken. De laatste speelronde van deze competitie zal gespeeld worden in het weekend van … .


Speelschema La Liga 2021/2022 ontvangen?

Zorg ervoor dat u staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van het speelschema Spanje. Zodra het speelschema Primera División bekend is zullen wij dit laten weten. Profiteer als eerste van onze scherpe prijzen voor het seizoen 2019/2020.


Zodra het speelschema voor La Liga definitief bekend is zullen we ons actuele aanbod voetbalreizen Spanje en voetbaltickets Spanje online publiceren!

Bekijk speelschema per club

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Premier League | Speelschema Bundesliga | Speelschema Serie A