Speelschema Primera División 2022/2023

Het speelschema voor de Spaanse La Liga is bekend gemaakt en we hopen weer op een bloedstollend seizoen dit jaar. Europese competities beginnen iets eerder dan normaal, vanwege het WK in Qatar deze winter. Dit geldt ook voor de Spaanse competitie. Ben jij benieuwd wanneer dit jaar de felbegeerde Clásico plaatsvindt? Of misschien wel de Derbi Sevillano tussen Sevilla en Real Betis? Lees dan snel verder voor meer informatie over het speelschema van La Liga en neem een kijkje in ons aanbod!

Belangrijke data voor seizoen 2022/2023

La Liga start dit seizoen op vrijdag 12 augustus met de wedstrijd tussen Osasuna en Sevilla. Voor vakantiegangers wellicht een mooie mogelijkheid om een Spaanse voetbalwedstrijd te bezoeken! De laatste speelronde van deze competitie zal gespeeld worden op zondag 4 juni. Tien wedstrijden worden deze datum gespeeld, wat betekent dat er genoeg keuze is! Houd voor de zekerheid ook maar de weekenden van 15 oktober en 18 maart vrij in je agenda, want in deze weekenden vindt El Clásico plaats dit seizoen.


Speelschema La Liga 2022/2023 ontvangen?

Zorg ervoor dat je staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van het speelschema Spanje. Zodra er een nieuw speelschema van de Primera División bekend is, zullen wij dit laten weten. Profiteer als eerste van onze scherpe prijzen voor het seizoen 2022/2023.


Bekijk hier ons volledige aanbod van voetbalreizen Spanje en voetbaltickets Spanje!

Bekijk speelschema per club

Of bekijk een van de andere speelschema’s:
Speelschema Premier League | Speelschema Bundesliga | Speelschema Serie A