Voetbalreizen Barcelona

Wedstrijd Barcelona bezoeken – Maak kennis met VoetbalreizenXL

Altijd al eens een wedstrijd van FC Barcelona willen bezoeken? Of maakt een bezoek aan Camp Nou onderdeel uit van je bucketlist? Wij informeren je graag over het boeken van een unieke voetbalreis naar Barcelona.

Een voetbalreis naar Barcelona is meer dan enkel het bezoeken van een wedstrijd van de plaatselijk FC Barcelona. Barcelona is genieten van zon, zee, strand, cultuur, en natuurlijk topvoetbal. Niet alleen voor de voetballiefhebber een geweldige stad, maar ook uitermate geschikt voor een korte city-trip.

Combineer je voetbalreis Barcelona met de vele bezienswaardigheden

Barcelona staat bekend om haar vele culturele en historische bezichtingen. Bekijk het immense Sagrada Família en laat u verbazen door het gigantische bouwwerk in het centrum van Barcelona. De kerk staat al jaren in de steigers en zal dat volgens experts ook nog vele jaren staan.

Bekijk prachtige architectuur van Casa Milà in het centrum van de stad of bezoek het Park Güell van Gaudí. In dit prachtige stadspark, gekenmerkt door vrolijke kleurrijke kunstwerken, kan je genieten van het Spaanse weer of heerlijk relaxen.

Bent u iets minder cultureel ingesteld? Geen probleem! Barcelona biedt ook voor de minder culturele bezoeker genoeg vertier. De diverse winkelstraten en de gezelligheid van de Ramblas is voor velen het hoogtepunt van het verblijf in Barcelona. De diverse mimespelers, levende standbeelden en ander straattheater biedt voldoende vermaak voor een middagje terras. Vergeet niet een lekker portie Patatas Bravas te bestellen!

Tips voor uw bezoek aan Barcelona – Minder standaard, maar wel zo leuk!

  1. Barcelona vanuit de hoogte
    De terrassen van de hotels die tot voor kort alleen voor de klanten bestemd waren, openen nu elke zomer voor het publiek en bieden cocktails en goede muziek met de beste uitzichten op de stad.
  2. Fietstour door de binnenstad
    Bekijk de meeste populaire bezienswaardigheden gemakkelijk vanaf de fiets. Laat u begeleiden door een Nederlandse gids.
  3. Font Màgica
    De magische fontein van Montjuïc in Barcelona

Uw voetbalreis naar Barcelona?

Maak uw complete voetbalreizen Barcelona eenvoudig op maat en bepaal in overleg met onze medewerkers zelf uw reisdata en hotel. Bij ons betaalt u geen administratie- of boekingskosten! Geniet van een lang weekend in de geweldige stad Barcelona. Boek uw voetbalreis Barcelona nu eenvoudig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke avond topvoetbal in het prachtige Camp Nou stadion van FC Barcelona!

Voetbalstadion Barcelona bekijken – Boek een stadiontour

Wilt u het gigantische Camp Nou ook eens van wat dichterbij of van binnenuit bekijken, boek dan een stadiontour. Tijdens de stadiontour ‘Camp Nou Experience’ ontdek je het Barcelona van nu en vroeger. Bezoek het museum van één van de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld. Bekijk de prachtige Champions League bekers van dichtbij en aanschouw een van de gouden schoenen van sterspeler Lionel Messi.

Losse voetbaltickets Barcelona bestellen

Bent u op zoek naar een partij die enkel de kaartjes voor FC Barcelona levert dan bent u bij VoetbalreizenXL aan het juiste adres. Wij bieden mensen de vrijheid om zelf uw reis en verblijf in Barcelona te regelen.

Bestel voetbaltickets Barcelona