De derby Brentford FC – Queens Park Rangers

Authentieke Engelse voetbalsfeer

Ieder weekend gaan er een paar honderd supporters richting Londen. Vooral het bezoeken van de grotere clubs in Londen (Arsenal, Chelsea en Tottenham) is zeer populair onder Nederlandse voetballiefhebbers. In de Championship spelen ook een aantal mooie clubs die zeker het bezoeken waard zijn. Een daarvan is Brentford FC. Zelf hebben we deze club al meerdere keren bezocht. Onze favoriet!

Brentford FC speelt de thuiswedstrijden in het Griffin Park. Dit stadion ligt midden in de Londense wijk Brentford en heeft plek voor 12.763 supporters. Op iedere hoek van het stadion bevind zich een traditionele Engelse pub. De sfeer is er geweldig!

Leuk weetje: Bij Brentford FC speelt de van PSV overgekomen Florian Jozefzoon.

Op 22 April 2017 speelt Brentford FC de beladen derby tegen Queens Park Rangers.

Voor deze topper bieden we kaarten voor de lange zijde aan voor €69,00.

Halve finale FA Cup

Een bezoek aan Brentford FC – Queens Park Rangers is goed te combineren met een bezoek aan de halve finale FA Cup. Op 23-04-2017 speelt Arsenal namelijk tegen Manchester City. Wie speelt er zaterdag 27 mei in de finale?

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *