Speelschema Bundesliga 2017/2018


Op vrijdag 18 augustus 2017 begint het nieuwe seizoen in de Duitse Bundesliga. Hoe spannend kan Borussia Dortmund de kampioensstrijd maken? Gaat Vfl Wolfsburg weer eens meedoen bovenin de Bundesliga? Is Bayern München nog te stoppen? Wanneer het speelschema van het seizoen 2017/2018 bekend is geworden zullen wij deze hier publiceren.

Speelschema Bundesliga ontvangen?

Het nieuwe speelschema voor de Duitse Bundeslia is op donderdag 29 juni 2017 bekend gemaakt. Wij hebben inmiddels ons aanbod hier op afgestemd en onze voetbalreizen voor de Bundesliga gepubliceerd. De openingswedstrijd van het seizoen wordt gespeeld op vrijdag 18 augustus tussen Bayern München – Bayer Leverkusen. Bekijk  het volledige speelschema op de website van de Bundesliga.

Speelschema Bundesliga 2017/2018 – Speelronde 1

Een goed overzicht van alle Bundesliga uitslagen, bekijk ze eenvoudig op voetbaluitslagen.com.


Voetbalreizen naar de Duitse Bundesliga

Wedstrijden naar de Duitse Bundesliga. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de voetbalreizen naar Duitsland? Volg ons via Facebook, Twitter, Google+ of meld u aan voor de digitale nieuwsbrief

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *