VoetbalreizenXL is verhuisd

Misschien heb je al eens iets voorbij zien komen op onze Facebook of Instagram pagina.. We zijn verhuisd!

Na een geweldig seizoen 2017/18 in ons kantoor oude kantoor zijn we uit ons trainingsjasje gegroeid en hebben we een mooie transfer gemaakt naar De Veengang 1, uiteraard in het vertrouwde Oosterwolde! We betrekken een prachtig kantoorpand (Businesss Centrum Oosterwolde) op een A-locatie met een geweldige entree, ruime kantoren en een frisse uitstraling. Iets wat goed past bij een jong, groeiend en ambitieus voetbalreisbureau.

Klussen in de avonduren

Het kantoor was al enkele jaren niet meer in gebruik en kon een behoorlijke opknapbeurt gebruiken:

Na de sleuteloverdracht hebben we een maand lang in de avonduren geklust.Van het eigenhandig de vloer verwijderen tot het sleutelen aan de nieuwe meubels, We hebben het allemaal gedaan en inmiddels is ons nieuwe kantoor klaar voor gebruik!

Gezamenlijke entree Businesscentrum Oosterwolde:

Het resultaat

Na ons bloed, zweet en tranen in het nieuwe kantoor te hebben gelegd. Is het resultaat om trots op te zijn:

Voetbalreizen organiseren, darten en potjes FIFA

Tijdens het organiseren van de mooiste voetbalreizen is er in ons nieuwe onderkomen ruimte voor ontspanning. Naast een dartbord hebben we een zithoek ingericht waar we de nodige potjes FIFA spelen en waar de collega’s die in de weekenden werken al het voetbal kunnen volgen. Vanuit hier is onze klantenservice ook bereikbaar voor, tijdens en na uw voetbalreis voor al uw vragen!

Heeft u nog vragen of wilt u het kantoor met eigen ogen komen bewonderen? Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *