Voetbalreis Engeland Millwall & Portsmouth

Na een succesvol bezoek aan Millwall vorig seizoen deed Patrick Mennings het dit seizoen dunnetjes over. Op vrijdag 4 mei vertrok hij met zijn zoon en neefje richting Portsmouth waar zij op zaterdag de wedstrijd Portsmouth – Peterborough bezochten.

Wedstrijdbezoek Portsmouth

“Toen ik bij Fratton Park aankwam zeiden mijn zoontje, neefje en ik tegen elkaar: Dit is het mooiste stadion dat we in het buitenland hebben gezien. We hebben daar wel een uur rondom het stadion gelopen. De supporters waren erg aardig en hielpen ons na de wedstrijd aan handtekeningen en foto’s van spelers en ze zijn heerlijk fanatiek.”

Op zondag 6 mei stond de wedstrijd Millwall – Aston Villa op het programma. Helaas wist Millwall zich net niet te plaatsen voor de Play-Offs, maar dit mocht de pret niet drukken.

Wedstrijd bezoeken Millwall

“Ik ben zelf al een aantal keer naar Millwall geweest en voor mij blijft het een super club met geweldige supporters. Mijn zoontje voelde zich ziek en een aantal mannen waren constant belangstellend en behulpzaam. En dat waren de mannen met brede nekken en armen. Het is jammer dat mensen een bepaald beeld hebben bij de Millwall supporters. Ik heb altijd een positieve ervaring met hen.”

“We hebben weer een geweldig weekend gehad. Mijn complimenten aan jullie. Alles was perfect geregeld. Ons volgende doelstelling is Napoli. Als wij een wedstrijd hebben gekozen komen we zeker bij jullie terug!”

Patrick, Colin en Merijn bedankt voor het delen van jullie voetbalervaring met VoetbalreizenXL!

Voetbaltickets Millwall

Wilt u zelf eens een bezoek brengen aan Millwall of een andere club uit de Engelse Championship, kijk dan eens op de volgende pagina: voetbaltickets League Football Engeland

 

Gratis toegang voetbal reisgidsen

Voetbalgidsen

Al onze klanten krijgen voorafgaand aan hun voetbaltrip een voetbalgids toegestuurd. Laat je e-mailadres achter en krijg gratis toegang tot al onze voetbalgidsen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *